Sælger ud på Instagram

Jeg har dummet mig lidt i forhold til at få booket en stand til årets loppemarked bag Frederiksberg Rådhus. Så lige nu er det lidt usikkert, hvor meget loppemarkedssalg det bliver til for mig i år. Derfor har jeg i stedet oprettet en salgsprofil på Instagram @praleriershop. Her sælger jeg ud af brugt børnetøj, både købt og af egen hånd, og en lille smule voksentøj, sko og diverse.


Jeg har fået lagt en del op i dag til at starte på, men der vil komme mere i morgen og så ellers løbende, som jeg får gravet guldet frem fra gemmerne. Så kig endelig forbi.

Husk du kan også følge mig på min almindelige og ikke-sælgende profil @pralerier.

1 kommentar

  1. Jeg har skrevet en kommentar til din koralfarvede taske på Instragram...har du set den?
    Mvh Randi

    SvarSlet