Nyt patchwork


Jeg har kastet mig ud i et nyt patchwork-projekt, der gerne skulle ende ud med at blive til en pude som denne. Jeg elsker sysleriet og de forskellige arbejdstrin i håndsyet patchwork, der til slut giver så fint et resultat. Og så elsker jeg, at jeg kan sidde og lave det, mens jeg stener det ene afsnit efter det andet af en god serie. Og så elsker jeg en fridag som i dag, hvor jeg kan tillade mig ikke at lave andet end netop disse 2 ting.

PS: Har for snart lang tid siden lavet en DIY til patchwork med sekskanter. Du finder den lige her. Billederne er lidt små, men de skulle gerne blive større, hvis du klikker på dem.

1 kommentar

  1. Hvor ser det fint ud! Får helt lyst til at prøve krafter med sådan et patchwork projekt. Og din DIY til det, virker jo lige til at gå til :)

    SvarSlet