Nogle gange må man godt bare få dessert

I dag blev der ikke gjort så meget ud af aftensmaden fra min side af. Til gengæld fik jeg lavet os en dejlig dessert til bag efter. Og da Ida spurgte, hvorfor jeg lavede dessert kunne jeg kun svare, at nogle gange må man godt bare få dessert, helt uden grund og alene fordi man synes man trænger.

Min all time syndige yndlings spise er koldskål med flødeskum og revet mørk chokolade. Det er ikke en spise jeg har tilladt mig selv at få særlig tit, da jeg altid har tænkt den som meget "forbudt". Men efter vi er begyndt at spise mad efter LCHF-principper og man jo sagtens kan lave koldskål uden sukker, er min denne yndlings spise gået fra total syndig til total i orden (altså stadig inden for rimeligheden og den almindelige sunde fornufts grænser, man kan jo stadig ikke leve udelukkende af det - desværre).


Udover koldskål, flødeskum og revet mørk chokolade havde jeg i dag tilføjet friske jordbær skåret i små tern. Mums. Kombinationen af det søde, cremede flødeskum, den bitre chokolade og den syrlige smag fra koldskål og jordbær er simpelthen himmelsk!

9 kommentarer

 1. Drooooool! Kæresten kom også hjem med en kæmpe spand jordbær. Jeg ammer desværre så ingen jordbær til mig før næste sommer :(

  SvarSlet
 2. Nøj, det ser godt nok lækkert ud :-)

  SvarSlet
 3. Mums - Det ser alt for lækkert ud...
  Det vil jeg også have ;0)

  SvarSlet
 4. Øj hvor ser det også bare mega lækkert ud!
  Gid jeg skulle spise hos jer idag :D

  SvarSlet
 5. Mums, det ser lækkert ud :)

  SvarSlet
 6. Det lyder og ser da bare totalt vildt ud. Det skal simpelthen prøves, nøøøøj

  SvarSlet
 7. Må jeg ikke få din opskrift på koldskål?

  SvarSlet
 8. Uhmm, det ser lækkert ud :) Vi plejer at spise koldskål med jordbær, blåbær og revet chokolade - kan næsten ikke vente til sommer...

  SvarSlet
 9. Åh, jeg elsker også bare jordbærkoldskål, det er bare sommerstemning der vil noget!

  - Anne

  SvarSlet