ForårsklarJeg har fået et tilbud og en udfordring fra Billigvoks.dk, om at udvælge nogle produkter fra deres shop og skrive et indlæg om dem på bloggen under temaet "forårsklar". For mig er foråret tiden for nye friske farver, så jeg valgte både nye farve til håret og neglene og derudover en Smith's Rosebud salve i en praktisk og lommevenlig tube. Jeg har fået et decideret afhængighedsforhold til Rosebud efter jeg prøvede dem første gang.

Neglelakken blev endnu en OPI i farven Charged Up Cherry. Den er pt. ikke på lager, men der er SÅ mange andre farver, også lignende denne, der ser fristende ud. Og stadig til den helt utrolige pris af 49 kr. Jeg har i hvert fald ikke købt min sidste OPI neglelak for de dækker godt, de holder godt og bedst af alt så tørrer de super hurtigt, hvilket er en ret fantastisk ting, når man som jeg (og sikkert de fleste andre) ikke har særlig meget tid eller tålmodighed til at lade lakken tørre ordentligt.

Hårfarven er også blevet et par toner mere gyldent/rødligt end jeg ellers har farvet det i en del år efterhånden, fordi jeg gerne vil arbejde mig hen i mod noget med nogle lyse striber i løbet af sommeren. Netop fordi jeg de sidste mange gange har farvet mit hår mørkebrunt er farven nok ikke kommet helt til sin ret, som, hvis jeg havde haft lysere hår. Men mere rødligt er det i hvert fald blevet (hvilket jeg på bedste amatørvis har forsøgt at forevige ved at tage et billede af mit hår i spejlet). Farven jeg brugte var Igora vibrance 5/5 fra Schwarzkopf. Jeg har ikke prøvet den før, men er altid på jagt efter en god amoniakfri hårfarve og denne virker indtil videre ganske lovende. Desuden får man til 2 påføringer i 1 pakke, hvilket jo er dejlig økonomisk.

3 kommentarer

 1. FLOT FLOT FLOT!!!!!

  Min favorit farve er jo netop rød ;-)

  SvarSlet
 2. Det ser godt ud... OPI neglelak er vist det nye sort! :)

  Kram
  /Christina

  SvarSlet
 3. Ja så er du da forårsklar, det er en rigtig lækker neglelak farve.
  Hilsen Heidi
  www.ehv16.dk - kig gerne forbi

  SvarSlet