Anmeldelse: Babymel pusletaske

Jeg har sagt ja tak til at teste og anmelde en pusletaske fra Mammashop af mærket Babymel. Selvom tiden for pusletasker så småt er ved at rinde ud herhjemme, har vi stadig et behov for en praktisk taske til bleer, skiftetøj osv., når vi er på farten. Og fordi jeg kan huske, hvor svært jeg synes det var, at finde og vælge en pusletaske, dengang vi lige havde fået Ida. Skal den være stor eller lille? Hvor mange rum er godt at have? Skal man have en hver som mor og far? osv. osv. Jeg fik faktisk købt, byttet og gensolgt en del pusletasker førend jeg fandt frem til én jeg syntes godt om på alle punkter.

For noget tid siden hørte jeg nogle mødre og en kommende førstegangsmor tale om, hvad man skulle se efter i en pusletaske. De to, der allerede var mødre slog meget på, at en god pusletaske er stor og med mange rum. Dér er jeg så ikke helt enig. Jeg foretrækker en mellemstor pusletaske med ét stort rum og så et par enkelte lommer eller mindre rum foran eller på siden til bleer og de småting man nu engang slæber med sig rundt. I en for stor en taske med mange opdelte rum har jeg oplevet at have glemt/overset ekstra sæt tøj, som jeg så først har opdaget, efter det var blevet for småt...Den Babymel pusletaske jeg har testet de sidste par uger lever helt klart op til mine præferencer på disse områder. Derudover hænger den perfekt på min hook-knage, hvilket er en stor fordel, når man som os har en lille kombivogn, hvor man ikke bare lige kan smide en stor taske (eller Netto poser) ind under vognen. Og som billedet herover viser, kan den altså også holde til lidt regnvejr. Rent udseendesmæssigt må jeg sige, at da jeg først fik den i hænderne, blev en lille smule skuffet, men den er klart vokset på mig og når jeg ikke har haft bleer og skiftetøj med i den, er jeg faktisk begyndt at bruge den til min computer, når jeg tager på arbejde. Så den har klart også potentiale som en efter-pusletaske-taske.

I det hele taget synes jeg det er en rigtig fin og god pusletaske til en rigtig god pris, sammenlignet med, hvad man ellers kan komme til at give for en pusletaske.

3 kommentarer

  1. Jeg bruger også vores gamle pusletaske som computertaske. Eller faktisk ER den en computertaske, som vi brugte som pusletaske først - Underlag og bleer i computerlommen - og den var perfekt til det. Ikke for stor og tung, men stor nok.

    SvarSlet
  2. Enig i en mellemstor taske. Min erfaring er at det også er rart at den er vandtæt :-)

    SvarSlet
  3. Er også enig i en mellemstor pusletaske, fandt faktisk nogle rigtig lækre nogle her http://kinderlee.dk/pusletasker

    SvarSlet