ÆrteposerI søndags fik jeg langt om længe afsluttet mit ærtepose-projekt, der har ligget mere eller mindre halvfærdigt siden efteråret. Typisk at man har fået lavet dem til gaver til alle andres børn, men ikke har kunne tage sig sammen til at lave dem til ens egne børn færdige.

Men nu skulle det være og jeg fik applikeret og fyldt poser til den store guldmedalje. 21 i alt med pigernes for- og mellemnavne på. Jeg har i tidligere ærteposer brugt røde splitlinser, hvilket jeg også brugte i disse, men måtte blande det op med grødris også, da jeg ikke havde helt linser nok. Det fungerer nu også fint.

Poserne er et hit hos begge piger. Så pyt med de ikke blev færdige tidligere, nu spreder de i hvert fald glæde - over hele stuegulvet...

8 kommentarer

 1. Hvor er de altså bare blevet fine. Hilsen Marlene

  SvarSlet
 2. Sikken et super lækkert projekt Mie!!
  Ville også SÅ gerne lave nogen til Emil, men jeg vil så meget :)

  SvarSlet
 3. Pretty!!! They are on my "to sew list" as well! :) xo

  SvarSlet
 4. Nøj hvor er de flotte.. :-)

  SvarSlet
 5. Hvor er de flotte - og sikke nogle fine farver. De måtte gerne sprede sig ud over vores stuegulv også...når jeg engang når til at applikere i min netop påbegyndte sykarriere :)

  SvarSlet
 6. ÆRTEposer... havde glemt alt om at der engang var noget der hed ærteposer. Tak for dagens RETRO-smil ;o)

  SvarSlet
 7. Hvor er det nogle fede detaljer med neontråd om bogstaverne :-) Det er det bedste legetøj man selv kan lave til børnen, vil jeg våge at sige. De giver ihvertfald rigtig mange glade legetimer hjemme hos os for tiden :-)
  Kh Line

  SvarSlet
 8. Hvor er de blevet flotte og hvor jeg kender det med at få lavet til andres børn først. Har selv nogle halvfærdige ærteposer liggende - til jeg engang får tid

  SvarSlet