Nyt på kosmetik-hylden


Fra tid til anden siger jeg ja tak til at afprøve produkter fra billigvoks.dk mod anmeldelse og omtale her på bloggen. I denne omgang har jeg fået lov at prøve en OPI neglelak som billigvoks lige har fået på lager til den favorable pris af 49 kr.Jeg har ikke før prøvet OPI, da jeg jo er ret stor fan af Essie og synes ikke jeg har prøvet bedre end dem. Men jeg må sige at OPI har gjort et rigtig godt førstehåndsindtryk. Den er nem at smøre på, dækker fantastisk godt med bare et enkelt lag og så tørrer den hurtigere end nogen anden lak jeg har prøvet. Det eneste jeg ikke kan sige noget om er holdbarheden, da jeg først har fået og prøvet den i dag. Hvis den kan holde sig pæn i mere end et par dage, så har min (efterhånden store) samling af Essie, fået sig en alvorlig konkurrent.


Den lak jeg afprøver hedder Japanese Rose garden.


En anden ting jeg for tiden afprøver for billigvoks, er denne One Dust volume booster, som de får i deres sortiment inden for de næste par måneder. Det er en form for saltvandsspray i pulverform som man pifter ind i håret ved hårbunden. Den lover den gør håret fyldigt og mat, hvilket jeg på sin vis også synes den gør. Men hvis håret er for rent, synes jeg den har en tendens til også at gøre det elektrisk. Derimod synes jeg den er meget god til at pifte 2. dags frisuren op og giver det sådan et "out of bed look".1 kommentar

  1. Elsker OPI lak:-) de holde rigtig godt. Men syntes også de er dyre her i DK. Men 49 er da et spot pris.

    SvarSlet