Nye stoffer

I går var jeg med en veninde og vores 2 store piger i Stof & Stil og handle lidt ind af de nye forårsvarer. I dag har jeg så fået klippet det hele op mens jeg stadig kunne huske, hvad jeg ville med de forskellige stoffer. Meget fornuftigt og tilfredstillende, men nu er jeg også helt rundtosset af at klippe i stoffer.

I det hele taget var min denne tur til Stof & Stil præget af stor fornuft og veltilrettelæggelse. Jeg havde hjemmefra gjort op, hvad jeg gerne ville sy (og kun til pigernes garderobe) og havde skrevet op, hvor meget stof der skulle bruges til de forskellige kreationer. Plejer ellers altid at skulle sjusse mig frem og ender med alt for meget stof i overskud. Men når pengene er små må budgettet lægges stramt og planlægningen være i orden. Og det har faktisk godt kunne betale sig kan jeg se.


For lige under 500 kr. har jeg nu klippet og gjort klar til 2 x natkjoler, 1 velournederdel med kængurulomme, 2 par leggings, 1 par leggings-shorts, 1 kjole med vinger, 1 jerseykjole, 1 kjole med bærestykke og skørt, 1 haremsdragt, 1 hel rundskåret nederdel og 1 kjole med raglanærmer. Så kan det i hvert fald godt betale sig at sy tøj selv til sine børn. Når altså først det er blevet syet. Men nu er det klippet og det er jo faktisk det halve af arbejdet...

20 kommentarer

 1. Sikke en masse du har fået for pengene. Jeg elsker den butik og særligt når alle forårs varerne netop er kommet frem. Pøj pøj med syeriet, og bare det at du nu har fået klippet det hele op, så er du da rigtig god på vej. Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altid lækkert med nyheder og lidt nyt at se på. Og ja, klipperiet er altså det halve arbejde - mindst :)

   Slet
 2. Imponerende...

  Jeg tror slet ikke jeg ville kunne styre mig selv, der er så meget jeg godt vil have i Stof og Stil...

  Jeg glæder mig til at se tingene færdigsyet

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan også være svært med alle de fristelser, men nogle gange kan det også have lidt den modsatte effekt, når man som jeg er meget ubeslutsom ;)

   Slet
 3. Sikke en masse fine ting. Glæder mig til at se de færdige produktioner :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, jeg glæder mig også til at få færdiggjort det hele :)

   Slet
 4. Den nederdel med kængurolommen, glæder jeg mig især til at se :)
  Jeg køber næsten også kun det jeg skal bruge og har planer med, det sparer man virkelig noget på. Men på den anden sider er der heller ikke plads til de pludselige ide´er der dukker op, for det har jeg ikke stof på lageret til... :)
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Oh, men mit lager er så rigeligt fyldt fra tidligere ture ;) så der er også til de spontane ideer :) Jeg har lavet en tidligere af nederdelen med kængurulomme og synes den er rigtig god og kan bruges af begge mine piger faktisk, så det er ret smart :)

   Slet
 5. Hold da op hvor har du været organiseret og flittig. Syprocessen bliver da lige ud af landevejen, når du bare kan erstatte den ene kreation med det samme. Dit indlæg får mig til at tænke på de shorts jeg har liggende opklippede og klar i skuffen. Der har de så ligget i fire år og er for længst blevet for små til den de var tiltænkt - sådan kan det så også gå, men det sker selvfølgelig ikke for dig. God fornøjelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha,jeg kender skam godt det med de "arkiverede" projekter. Sådan nogle har jeg også nogle stykker af rundt omkring, så det sker også for mig af og til, men det er ikke med min gode vilje ;)

   Slet
 6. Hold da op du får meget for dine penge. Kanon godt gået. Og jeg glæder mig til at se det hele færdigsyet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak :) Glæder mig også til at få det færdiggjort

   Slet
 7. Hejsa,
  er ny følger af din blog og sikke mange ting du har fået klippet, glæder mig til at se det færdige resultat:0)
  Rigtig fin blog du har, glæder mig til at følge med.
  God søndag aften!!

  http://kaerholmkrea.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have og velkommen til :)

   Slet
 8. Hvor ser det lækkert ud- glæder mig til, at se resultatet! ;)

  Kram
  /Christina

  SvarSlet
 9. Uh det ser godt ud! Jeg drager mod stof og stil på tirsdag, under armen har jeg sidste katalog med nøje afmærkninger! Så må tiden vise om jeg kan være lige så dygtig som dig og kun købe det allermest nødvendige!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan være svært, når man står dernede og bliver overvældet af fristelserne. Go fornøjelse i hvert fald :)

   Slet
 10. Hold da op, jeg blev da helt forpustet af at læse alt det du har fået for pengene OG klippet op på een gang. Imponerende!! Glæder mig meget til at se dine skønne piger i resultaterne.
  Ha en skøn - og produktiv påske :) Kh Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo tak skal du have. Nu skal der virkelig bare syes der ud af ;)

   Slet