Farver og samlinger på børneværelsetWeekenden har stået i stor-oprydningens tegn for mit vedkommende. Det må være noget med årstidernes skiften, der giver mig lyst til at rydde op og rydde ud - specielt i børnenes ting og tøj som de jo løbende vokser fra og ud af. Noget er røget ud, noget sendt videre i arvefølgen, noget sat på loftet og rigtig, rigtig meget er pakket og klar til sommerens loppemarked. Kan allerede nu sige, at det bliver en rigtig god bod jeg får mig igen i år. Utroligt hvad man kan få samlet sig på under et år! Og utroligt så skønt det føles at få ryddet ud i alle de ting. "Simpel living"- det giver god mening.

Her er lidt af de farveglimt og små samlinger, der stadig står tilbage på pigernes værelse.

En kurv fuld af farvestrålende, hæklede dyr. Hvis ikke mine børn skulle have det, hvem så?


Og ligeledes en kurv fuld af patchwork-bolde.


Elsker de klassiske Pixi-bøger.


Nyt billede tegnet af mig, med stærk inspiration fra Seventy Tree.


Den konstant voksende samling af Schleich-dyr er nu flyttet ind i den lavendelblå kasse/hylde, der før husede diverse, mere baby-orienteret legetøj.

Du kan se tidligere billeder af hylden i brug i dette indlæg sammen med flere tidligere billeder fra vores børneværelse.

7 kommentarer

 1. Det er også et værelse som indbyder til leg. :)

  Vi har også haft schleich dyrene til at bo i sættekassen. :)

  SvarSlet
 2. Åh, en hel kasse med pixibøger - man bliver jo helt nostalgisk! (:

  - Anne

  SvarSlet
 3. Sikke nogle skønne glimt.
  Jeg har en hel kasse med gamle pixibøger stående i kælderen, de må snart op på værelset.

  SvarSlet
 4. Må jeg spørge, hvor de fine sort-hvide flettede kasser stammer fra? Ret fine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må du i hvert fald. Men jeg kan ikke helt huske det - Rema1000 eller Netto er mit bedste bud - og det er noget tid siden :)

   Slet
 5. Ser mere end skønherligt ud og det er nogle rigtig fine ting.

  SvarSlet