Tilfældige fakta...

Instagram kører for tiden en 5 random facts om mig-leg. Det er sjovt og hyggeligt læsestof og jeg vil ligesom Ninna også hive med herover på bloggen og samtidig opfordre jer andre til at lege med også.

Tilfældige fakta om mig:

# Da jeg var 10 år gammel blev jeg bidt i kinden af en hund og det er det ar man stadig kan se
# Jeg har altid været mørkeræd og kan stadig blive ret bange, når jeg er alene om aftenen. Det er en af årsagerne til, at jeg aldrig vil flytte i hus eller ud på landet. Jeg skal have lys og liv og larm omkring mig for at føle mig tryg.
# Hvis jeg var blevet en dreng skulle jeg have heddet Morten...
# Jeg holder virkelig meget af at gå tidligt i seng.
# Har først lært at spise ost og drikke kaffe efter jeg mødte min mand for lidt over 6 år siden.
# Jeg har stået på toppen af Empire State Building 2 gange og drømmer om at komme til at stå der mindst lige så mange gange endnu.
# Da jeg var lille ville jeg gerne være fisker - ved ikke hvorfor. Jeg har aldrig fanget en eneste fisk i mit liv. Tror jeg syntes en gul regnfrakke og sydvest så smart ud.
# Havde en gang en lille chihuahua-blandings hund, der hed Alza. Den bor nu på en gård i Jylland (for real!)
# På en sommerferie-tur til Sverige mellem folkeskolen og gymnasiet blev en veninde og jeg piercet i tungen i Gøteborg. Føj, hvor gjorde det ondt! Havde piercingen i 1 år, så kunne jeg ikke holde den ud længere. Nu har jeg kun huller i ørerne (og dem syntes jeg også gjorde ondt at få lavet).6 kommentarer

 1. av. En ordentlig hapser i kinden.

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er en rigtig sjov leg - og nogle fine anderledes fakta om dig:-) Jeg leger også med....Linker lige til dig:-)

  Kh. Malene

  SvarSlet
 3. Jeg har også en drøm om at komme op i Empire State igen, denne gang sammen med min familie. Jeg leger også med på min blog byromby.blogspot.dk. Kh Lone

  SvarSlet
 4. haha jeg blev engang piercet i tungen i Rusland på tur med en veninde... min holdt også kun et år. Det var vist vildere at sige at man havde gjort det end rent faktisk at rende rundt med metal i munden ;)

  SvarSlet
 5. Arj hvor sjovt, det er også min mand, der har lært mig at drikke kafffe og spise ost!!

  SvarSlet