Hello... Ny forårsjakkeHello, Mini Rodini loves you og Eva elsker sin storesøsters nye Jaguar-jakke.

Det er ingen hemmelighed, at flere her hjemme har en lille svaghed for leopard-print. Så da denne nye jakke fra Mini Rodini landede i butikken, hvor jeg arbejder blev flere af os også hurtigt enige om, at dette skulle være Idas kommende forårsjakke. Jeg overvejede også om Eva skulle have en, meeen det bliver nok lige vildt nok med 2x leopard-påklædte-piger på én gang. Så Eva må vente til hun kan arve denne.

Tror dog ventetiden kan komme til at føles lang, da hun begyndte at græde og hive i den og sige "mig passe den!" første gang Ida tog den på... Den er virkelig også flot og lækker - og stadig ikke for upraktisk til, at den ikke kan eller "må" leges i.

Ida gad ikke stille op til fotoshoot i jakken, men Eva stillede meget villigt op (da hun fik lov at få jakken på), lagde armene over kors og så kunne jeg bare skyde løs. Hun er virkelig en sjov lille en.

Du kan se og læse mere om jakken lige her.

Og hvis du som jeg undrer dig over, at den hedder Jaguar-jakke og ikke leopard, kan jeg informere om, at der også findes plettede jaguarer, der minder gevaldigt om leoparder. Måske vidste du det godt i forvejen? Jeg har bare altid selv været (og er stadig) ret forvirret omkring alle de forskellige katte-dyrs kategorier, panther, jaguar, leopard. Er de i bund og grund ikke samme slags dyr, der enten kan være plettet eller helt sort? Eller hvad? Måske der sidder en derude med større zoologisk viden på lige dette område end jeg.


2 kommentarer