En grøn prinsessedrømIda skulle jo egentlig være kat til fastelavn - og det var hun også henne i børnehaven. Men hun blev ved med at tale om, at hun skulle være prinsesse. Og da vi skulle holde Evas fødselsdag kombineret med lidt fastelavn ville hun slet ikke have sit kattekostume på. I weekenden skulle vi så igen holde fastelavn med nogle venner og jeg besluttede mig i starten af ugen for, at jeg ville overraske Ida med en prinsessekjole til denne dag - også selvom jeg havde sagt jeg ikke ville lave en til hende. Men tænkte, at den også vil komme til at blive brugt flittigt efter fastelavn.Mandag tog jeg derfor i Stof2000 og handlede ind til en yndig kjole af perlesatin, glimmerknapper, blonder og pailletbånd og har brugt 3 hele aftner i den forgangne uge på at få lavet denne drøm af en grøn prinsessekjole. Den er syet efter samme kjolemønster som den Alice i Eventyrland-kjole jeg har lavet til Eva og så har jeg freestylet blonde og paillet-detaljerne på. Mønstret er fra denne bog af Ulla Welinder.

Jeg selv er yderst tilfreds med resultatet. Ida selv blev så glad, da hun så kjolen, at jeg gerne syede en til hende hver uge, hvis det kunne blive ved at gøre hende lykkelig. Af de rosende ord kjolen fik med på vejen var blandt andet: "Tak mor. Den er perfekt!"

Åh suk! Hvem under så ikke sin datter et ekstra fastelavnskostume? Desuden synes jeg også selv, den var ret sjovt at lave, så det har været en ren win-win situation.


Og med 3x fastelavnsfejringer har vi vidst også fået slået den kat af tønden for i år, og der er nu sat punktum for udklædningsindlæggene her på bloggen for en god rum tid.

Men den grønne prinsessekjole kommer vi nok til at se en del til herhjemme, da det lader til den er blevet en halvpermanent del af Idas påklædning...

4 kommentarer

  1. den er da også bare så fin! Og dejligt med en grøn prinsessekjole!!!

    SvarSlet
  2. Hvor er den dog bare skøn - jeg er vild med at den er grøn. Så fin din datter ser ud. Tillykke med både kjole og datter ;O)

    SvarSlet
  3. Den er simpelthen så fin! Jeg kan godt forstå at Ida blev glad for den! Jeg er vild med pailletterne og tatoveringen på prinsessens arm:-) Kh K

    SvarSlet