Alice in the makingJeg er godt i gang med Evas Alice i Eventyrland-kostume. Selve kjolen har ligget færdig i nogle dage nu og er blevet lige som den skal være (hvor gør en overlocker bare livet nemmere, når man skal sy i strækstoffer!). Lige nu sidder jeg og bakser med forklædet - og et dilemma. Skal Evas Alice have rød/hvid stribede strømpebukser på som denne gamle udgave af Alice?Eller skal hun have helt hvide strømpebukser på som denne langt mere alment kendte version af Alice?Jeg har begge slags strømpebukser og hun skal i alt have sit fastelavnskostume i brug 3 gange, så måske jeg i virkeligheden får brug for hun kan skifte mellem de 2 versioner.

Hvilken en synes du er mest "rigtig"?

9 kommentarer

 1. Orv, det bliver fint! Jeg synes, de stribede skal i brug.

  Hvilket møsnter ligger forresten til grund for kjolen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har brugt kjolemønster fra denne bog http://pralerier.blogspot.dk/2013/01/kattekostume.html

   Slet
 2. Begge er rigtig fine! Den stribede er lidt mere frejdig, men er nu vokset op med de hvide bukse ben :-) hvor blir hun fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er også noget mere "rigtigt" og enkelt på den fine måde over de hvide. Men vi skal som sagt bruge det flere gange, så kan nok få luftet begge slags strømpebukser :)

   Slet
 3. Stemmer på stribede. Glæder mig til at se Alice in action :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det glæder jeg mig også til :) Håber jeg kan få nogle gode billeder af hende.

   Slet
 4. Ej, det er virkelig et sødt Alice i eventyrland kostume du er ved at få fabrikeret! Jeg har også lige fået mig en overlocker, men er endnu lidt "bange" for den... Skal nok bare lige tage mig sammen :-)

  Jeg kan bedst lide de stribede strømpebukser til kostumet, fordi det giver lidt mere pang-effekt. Det kunne være sjovt at se hvilke strømpebukser din datter selv syntes er bedst...

  Kunne godt tænke mig en DIY eller at vide hvilket mønster du har brugt!

  Ha' en dejlig dag.
  Ann-Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Kender godt det med berøringsangsten over for sådan et nyt maskinværk ;) Men det er bare at kaste sig ud i det.

   Til kjolen har jeg brugt et mønster fra denne sybog http://pralerier.blogspot.dk/2013/01/kattekostume.html

   Slet