Alice i Eventyrland-kostume
I går aftes blev jeg helt færdig med Alice i Eventyrland-kostumet til Eva. Jeg har haft en del hovedbrud over, hvordan jeg skulle få lavet et passende forklæde, for det skal jo ikke bare være sådan et, der går rundt om halsen. For det første fordi jeg ikke tror det er så "vuggestue-sikkert" og for det andet, fordi det jo ikke er sådan et som hende Alice har på. Og så skulle det også helst have puf-ærmer og stor sløjfe bag på...

Jeg synes det er lykkes mig meget godt med en blanding af free-styling og et mønster fra Stof2000 på en forklæde-kjole (faktisk det jeg brugte sidste år til Idas (kasserede! Hmff!) Pippi-kostume). Til kjolen har jeg brugt et kjole-mønster fra bogen "Sy og strik børnetøj 0-3 år" af Ulla Welinder.

Og så er der jo lige det med strømperne - hvide eller stribede? Jeg har besluttet mig for de stribede til fastelavnsfesten i morgen i vuggestuen og så får hun de hvide på, når vi skal holde hendes fødselsdagsbrunch på lørdag, der også bliver med udklædning og tøndeslagning. Næste weekend skal vi holde fastelavnsfest for nogle venner og der må det så blive dem jeg synes bedst om til den tid.

Nu glæder jeg mig al fald til at klæde mine 2 små piger i deres fastelavnskostumer. Tror de bliver mega kære at se på, når Alice og den frække kat skal af sted til institutionen i morgen tidlig.3 kommentarer

 1. SUPER FEDT!!!! Det er du kommet så godt ud af, og hvor ville jeg da lige ønske, jeg havde en pige...og dig til at sy :-) Så var kostumet til næste år i hus.

  Og jeg holder uden tvivl på de stribede strømper.

  Pøj pøj med dem begge i morgen.

  Positive tanker
  Carina

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare FLOT!
  Kh Sabrina

  SvarSlet