Pompom

Det er mange år siden jeg har lavet garn pompom'er. Jeg tror faktisk ikke jeg har lavet en siden jeg gik i de små klasser i folkeskolen. Forleden købte jeg mig imidlertid en simpel grå hue fra Moss Copenhagen og tænkte den ville være fin med lidt lir på toppen og så var det jo oplagt at se, om jeg mon stadig kunne huske, hvordan man laver sådan en pompom.

Klippe og så ellers bare vikle, vikle, vikle...

Og så klippe igen.Jeg kunne godt huske, hvordan man fik lavet sådan en sjover. Men trods en ret stor tilstudsning er det blevet en meget tæt og garntung pompom jeg her har fået lavet mig og jeg tror den ville trække min hue helt af hovedet med sin vægt, hvis jeg syede den på. Så denne pompom har pigerne fået at lege med og så må jeg på den igen med en lidt mindre og lidt luftigere pompom til min hue.3 kommentarer

 1. Det er riktig lenge siden jeg også laget slike pompom'er. Og jeg hadde nok laget en slik en tung en, jeg også, men det var pus som hadde fått gleden av den.
  Uansett, når du får laget en lettere pompom, blir nok luen kanonfin!
  Siri

  SvarSlet
 2. Pomponer er skønne... men for at de ikke bliver for tunge så skal man huske at hullet ikke skal være så stort, for hele hullet skal jo fyldes med garn.

  SvarSlet
 3. Åh ja, dem har jeg lavet mange af da jeg gik i "fritter" efter skole:-)
  Vil også sige som Erna, lidt mindre hul i midten, så skal den nok blive perfekt til huen.
  Godt Nytår:-)

  SvarSlet