Kattekostume

Af de 2 fastelavnskostumer jeg skal lave i år, er Idas klart det nemmeste at gå til, hvorfor det så også er blevet det jeg har fået lavet først.Udover at købe en sort bluse og et par sorte leggings har jeg selv skulle lave:
 • en hale
 • et tylskørt (ja, for det har en kat da naturligvis på)
 • ører 
 • en sløjfe
Tylskørtet har jeg syet i en blød tyl med filtprikker fra Stof2000 og brugt mønster samme sted fra på en rundskåret etage-/lagkagenederdel med ribkant, og brugt dobbeltlag tyl til hvert lag, for at give lidt mere strut.Halen har jeg lavet ud af et stykke af det samme ribstof som til nederdelen og så har jeg syet det fast på et lille bælte, jeg også har lavet ud af ribstoffet. På den måde ses det ikke så tydeligt når det sidder rundt om livet.Ørerne er 2 sorte trekanter med pålimet lyserød filt, som jeg har syet fast på et hårbånd fra H&M.


Sløjfen er lavet i Liberty og holdes sammen med en stor stofbetrukken knap. Jeg havde først tænkt sløjfen skulle sidde øverst foran på blusen, som kattens halsbånd, men Ida mente selv den hørte til på halen - og det ved hun jo nok bedst, når det nu er hende der er katten...

Kostumet blev helt færdigt her til morgen og er blevet meget vel modtaget. Vi har faktisk haft en lille kat gående rundt herhjemme det meste af formiddagen.12 kommentarer

 1. Hvor er hun bare sød! Jeg satser hårdt på at sidste års mariehøne-outfit kan genbruges :o)

  SvarSlet
 2. Eii hvor er hun bare fin, herhjemme får vi en ninka og en ko i huset indenfor de næste par dage :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ups Ninja!! Dumme ordbog ;)

   Slet
 3. Årh altså, hvor er hun bedårende!

  SvarSlet
 4. Hvor er hun sød og hvor er katte kostumet også bare sødt :o)

  SvarSlet
 5. hvor er hun bare sød. jeg er selv i fuld sving med kostume til mine to og er heldigvis snart færdig :) hvis du har lyst kan du kigge forbi min blog, der kan du se mine sidste - par - års fastelavnkostumer :)

  SvarSlet
 6. Hvor fint, det er blevet! :) Oven på mit lille uheld, ved jeg ikke, om jeg når at få købt ind og syet kostume til Silke ... KH K :)

  SvarSlet
 7. Hvor er det bare fint. Sad og googlede hvordan jeg kunne lave en hale til et leopardkostume. og din idé med et "bælte" i samme stof, er jo vildt god! Tak for tippet :)

  SvarSlet
 8. Hvor er det sødt! Min mini på 7 måneder skal også have et kostyme. Nogle gode ideer til en babypige?

  SvarSlet