Hæklet hue

Min hæklede hue er blevet færdig - og heldigvis for det, for jeg har haft hårdt brug for den lige siden jeg hæftede den sidste ene og Kong Vinter meldte sin kolde ankomst (igen!)... Brrrr!
Den er, hvis jeg i al beskedenhed skal sige det selv, blevet rigtig god og rævehale-pompom'en gør, at den lige bliver den lille smule mere lækker at se på. Opskriften er super nem at følge og jeg kan rigtig godt lide at den er hæklet, men ser strikket ud. Både opskrift og materialer har jeg købt hos Yarnfreak og jeg har brugt garn i farven mint til min hue.

Ifølge opskriften, eller i hvert fald det medfølgende billede til opskriften, skal den være i fuld længde, men jeg synes den har en meget bedre pasform, hvis man laver et opsmøg på den. Så får man også lidt ekstra varme på pande og ører.


Når nu det skal være så p****koldt må man jo finde glæde i at kunne flashe lækre vinter-accesories.

3 kommentarer

 1. Hvor er den flot og den klær dig rigtig godt.
  Måske skulle jeg hækle sådan én også. Min hue er nemlig ret kedelig og bare købt.

  SvarSlet
 2. Den er super smukt, og lækkert farvevalg! Fedt vinter outfit, og ræve pompom'en er bare prikket over I'et! Hav en dejlig søndag

  SvarSlet
 3. Virkelig fed hue!! Deler du opskriften? Jeg har nemlig selv lige købt 3 ræve duske til at sætte på huer (som jeg ikke har lavet endnu). Vil lave en Mary hue til mig selv og måske din til min datter..... ;-)

  SvarSlet