Faster Than Light


Ufatteligt nok har jeg lige siddet og lavet invitation til Evas 2 års fødselsdag. Det er som om tiden før man fik børn foregik i almindelig hastighed, hvorimod det nu føles som om det hele foregår i FTL-hastighed. I hvert fald, når jeg som nu sider og tænker tilbage på de 2 små år der er gået...

8 kommentarer

 1. Sikke et skønt billede af hende, Mie :) Ja, jeg begriber heller ikke hvor det sidste år blev af?! Tiden har godt nok fart på, når der er to små tøser at holde styr på.

  SvarSlet
 2. Øj, hvor er det bare et bedårende billede!

  - Kit

  SvarSlet
 3. Vældig fint billede - ros både til fotografen og det smukke motiv! Og ja, tiden går bare tosset hurtig efter at man har fået børn.

  SvarSlet
 4. Hvor er hun bare skøn - tænk at 2 år går så hurtigt... Kan heller ikke tro at min lille Karla bliver to om et par måneder. Kan stadig huske den fine patchworkbold jeg købte af dig til min lille baby :)

  SvarSlet
 5. Ah hvor er hun kær. Ja det er altså vældigt skræmmende så hurtigt tiden går! Nu kan jeg bedre sætte mig ind i, da jeg var lille og min farmor altid sagde, jamen du hvor er du blevet stor og hvor er tiden blevet af. Håber I nyder ugen

  SvarSlet
 6. Hvor er hun bare kær :0) Tiden går bare så stærkt, har selv en søn på 6 måneder og kan slet ikke følge med.

  SvarSlet
 7. Tiden flyver afsted. Man kan næsten ikke følge med i de små børn udvikling.

  SvarSlet
 8. Ja det går forfærdelig stærkt mine tvillinger bliver allerede 3 i næste uge

  SvarSlet