Et lille tiltrængt løft
I juleferien fik vi langt om længe givet vores soveværelset et lille tiltrængt løft. Udover at jeg nu kan have alle mine essie stående fremme, har vi (læs: Jesper) fået sat et spejl op derinde. Spejlet er i fin blå porcelænsmosaik og er et arvestykke fra min morfars hjem, hvilket kun gør det endnu finere i mine øjne.

Over sengen har vi (igen: Jesper) sat en hylde op (som jeg dog var kørt til Ikea efter). På hylden står bl.a. en lille potteplante, som jeg har pimpet med lidt masking tape. En hurtig og fin lille detalje, der nemt kan skiftes ud, hvis/når humøret er til det.
Masking tape'en har jeg også brugt til at lave en slags alternativ ledningskjuler til de ledninger, der hænger ned fra fjernsynet som vi (ja, jeg har jo faktsik fået boremaskineforbud) også har fået hængt op.Jeg er rimelig ene om, her hjemme i al fald, at synes det er en alletiders smart idé med masking tape om ledningerne. Om du synes det er smart eller ej, så er idéen hermed givet videre.

7 kommentarer

 1. Super fed, er især vild med spejlet med moasik, har nemlig også lavet en del mosaikborde i sin tid:-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes at det er smart, men jeg tror at manden ville besvime, hvis jeg gjorde det samme herhjemme :-)

  SvarSlet
 3. Må jeg lige høre, hvorfor du har fået boremaskineforbud? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ha ha, ja det må du gerne. Det er bl.a. derfor: http://pralerier.blogspot.dk/2009/11/hvor-svrt-kan-det-vre.html

   Slet
 4. Sikke en masse fine små detaljer i har fået ind i soveværelset :)

  Synes det ser smart ud med ledningerne, det giver dem lige et fint pift :D

  SvarSlet
 5. Skønne små detaljer. Jeg elsker de små ting, som
  bare gør det hele lidt sjovere. Synes tapen på ledningen er en sød idé!
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet