En lille essie-udstillingJeg har lige stillet alle mine essie-neglelak op på række i soveværelset. Ihh, hvor de altså klæ'r hinanden! Og ihh, hvor kan jeg pludselig se, hvor mange jeg er kommet til at få samlet mig...

I ♥ essie

10 kommentarer

 1. Wow for en samling! Og smukke smukke farver, du må have svært ved at bestemme dig :-)

  Hvis det var mine tror jeg at jeg havde neglelak på hver dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har jeg også ;) Både svært ved at bestemme mig og neglelak på (næsten) hver dag :)

   Slet
 2. Hvor ser det flot ud! Jeg er helt vild med den udstilling ;)

  SvarSlet
 3. Imponerende samling! Ville ønske jeg var lidt bedre til at gå med lak, men er simpelthen en hat til at holde den pæn i mere end en dag! Ha en skøn uge

  SvarSlet
 4. Jeg stod forleden og kiggede på en fin, fin lak fra Chanel. Heldigvis købte jeg den ikke, for da jeg senere på dagen ryddede op i skabet på badeværelset, stod den sørme inde bag ved alle de andre millioner af lakker jeg har. Den havde jeg glemt alt om, at jeg havde købt. Ups. :-) Dit farveudvalg er super smukt. :-)

  SvarSlet
 5. Flotte farver - ville ønske jeg var bedre til at huske lakken i hverdagen :)

  SvarSlet