Efter-jul-pasteller

Oven på al den glitter, guld og grantræer som den sidste halvanden måneds tid har budt på, kommer der en helt naturlig modreaktion med trang til lys, rene flader og ikke mindst pasteller. Sådan har jeg det i hvert fald og ved at mange af jer andre har det på helt samme måde.

Her er lidt post-jul snapshots med fokus på de pasteller vi omgiver os med for tiden her hjemme. Sammen med det milde vejr vi har os for tiden har jeg en spirende fornemmelse af, at foråret er liiige rundt om hjørnet, selvom det i princippet jo sagtens kan nå at blive snevejr og isvinter inden vi når dertil. Håber dog det milde vejr fortsætter, da jeg synes jeg har oplevet det snestorm jeg har haft behov for denne sæson.

Min trang til pasteller har også vist sig i mit seneste valg af produkter jeg har fået i gave fra billigvoks.dk (der lige nu afholder januar-udsalg) nemlig den lysegrønne Cucumber håndlotion fra Eos og Virgin Orchid neglelak fra Essie. Dejlige produkter og dejlige farver, der passer lige til mit efter-jul-pastel-humør.

7 kommentarer

 1. Samme her. Når jul og nytår er overstået, eksisterer kun længslen efter forår for mig - negligerer helt at vinteren ikke en gang er halvvejs :)

  SvarSlet
 2. ja og uhhh hvor man trænger!

  SvarSlet
 3. Har det på samme måde. Julen og julepynten er skøn, men når december er omme, trænger man til andre farver. Pastelfarver og forår er så dejligt :0)

  SvarSlet
 4. Foråret er også velkomment her... :)

  SvarSlet
 5. Ja hepper også på forår! Så dejlige pasteller, uhm det blir skønt når dagene lysner :-)

  SvarSlet
 6. Skønne pasteller - forår kom bare an :)

  SvarSlet