Vinderne af Småfolk håndklæder

Først og fremmest 1000 tak for alle jeres kommentarer om den nye Barnlil' webshop. Det er altid sjovt (og lærerigt) at høre andres mening om det man har lavet - omend det også kan svie lidt, hvis det lige er det man synes er aller bedst, som andre ikke bryder sig om. Det har der heldigvis heller ikke været meget af i jeres kommentarer.

Der er selvfølgelig altid plads til forbedringer med sådan en webshop (det ved alle jer med blogs også) og nogle ting kan vi løbende ændre på og andre ting, må vi lære at leve med og andre igen væbne os med tålmodighed omkring og vente på vores udbyder laver forbedringer og opdateringer.

Men vi håber I vil fortsætte med at besøge shoppen og skriv endelig, hvis I oplever fejl eller mangler derinde. Der kommer løbende flere varer på hylderne så det er med at holde øje. På vores Facebook side kan du også løbende blive holdt orienteret om nyheder, udsalg mm.

Og så til det rigtig sjove; de 2 heldige vindere!


Drengehåndklædet skal hjem til:
Kommentar nr. 105: Wannabe husmor

Pigehåndklædet skal hjem til:
Kommentar nr. 102: Camilla/PynteMynthe og Mor

Stort tillykke til jer begge! Er I hurtige at sende mig en mail med jeres adresser på pralerier@gmail.com, så får jeg sendt håndklæderne af sted til jer i morgen og med lidt held skulle de gerne nå at være fremme inden jul.

1 kommentar

  1. Weee det er første gang jeg har vundet en give-away. Jeg har sendt min adresse håber du har modtaget den

    SvarSlet