Styleguide...


Jeg har også sagt ja til at afprøve nogle skønhedsprodukter fra Bilkas sortiment sammen med en papirversion af deres nye skønhedsmagasin Styleguide. Magasinet er ikke så meget et magasin som det er et lækkert fyldestgørende reklamekatalog for mange af de produkter man kan finde på hylderne i Bilka. Og det er som sådan i orden, og faktisk også lidt rart at kunne læse en lille smule mere om produkterne og deres anvendelsesmuligheder. Jeg forestiller mig, at det især vil ramme plet hos teenagere eller andre, der er aspiranter ud i make-up'ens alsidige og farverige verden. Jeg ved da i hvert fald, at jeg selv godt kunne have brugt en styleguide eller 2, da jeg kastede mig ud i brug af make-up som 13-14 årig.

Derudover er der små-artikler med lidt "fun-facts" om bl.a. Nivea og om de make-up tendenser serier som Mad Men har kastet af sig. Desuden har jeg fundet ud af, at jeg og Mayianne Dinesen har noget tilfælles, nemlig at vi begge er blevet ret glade for Garniers BB-cream. Der kan man bare se :)Alle make-up og hårprodukter må siges at være gode til de meget overkommelige supermarkedspriser som de sælges til.

2 kommentarer

 1. Lyder bare så dejligt at du er test pilot for forskellige firmaet...hvordan bære du dig ad med det?
  Mvh
  Anne-Mette
  Den glade bondekone. blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. jo tak det er skam rigtig dejligt. For det meste er det firmaerne selv eller deres PR-bureauer, der selv henvender sig til mig med tilbud. Enkelte gange har jeg selv taget initiativ til kontakten med et firma :)

   Slet