Pomade-vinderSå blev det 1. søndag i advent og tid til at trække en vinder af en valgfri Rosebud Salve og eos-pomade fra Billigvoks.dk.

Random.org har talt og Susan Durup med kommentar 127 blev den heldige vinder! Stort tillykke Susan, send mig en mail med dine adresseoplysninger samt hvilke 2 pomader du ønsker, så skal jeg sørge for de bliver sendt hjem til dig.

Resten af min advents-søndag står i familiehyggens tegn. Det er nemlig den årlige småkagebagnings-, juledekorations- og klippe klistre dag hvor hele familien samles nede hos mine forældre. Ida og Eva har været hernede siden torsdag og vi kom i går efter at have nydt et par børnefrie dage hjemme. Jeg har blandt andet nået at få syet en masse nyt tøj til pigerne, som bliver vist frem i et indlæg for sig selv. Men her kan I se det første tøj, jeg lige måtte prøve på dem, da vi kom i går aftes. Lige da jeg tog billedet slog Ida en ordentlig prut og Eva udbrød "hov". Det er blevet fanget rigtig godt på billedet synes jeg.Fortsat rigtig go' 1. søndag advent.

3 kommentarer

  1. Gratulerer til den superheldige! :)

    SvarSlet
  2. Jubiiii.... det er mig der er den heldige. Hvor skønt :-) Jeg glæder mig til at prøve dem.
    Jeg har sendt en mail dig.
    Mange hilsner fra Susan

    SvarSlet