Juletræet med sin pynt....


Vi har fået juletræ - og min MacBook er blevet Pro, hvilket også godt kan føles lidt som at få et nøgent juletræ, der trænger til at blive fyldt godt op med pynt.

Vi har aldrig prøvet at have juletræ før og jeg har altid tænkt, at det ikke var noget for mig at have et træ stående og fylde op i stuen. Men det er det. Jeg elsker det. Måske fordi børnene synes det er ret fantastisk eller fordi jeg nu har et naturligt oplagt sted at gøre af den fine julepynt eller simpelthen fordi jeg er i top julehumør i år! I hvert fald går jeg og nyder synet og duften af vores søde lille juletræ hver eneste dag. Og selvom vi til at starte med ikke lige havde så meget at hænge på træet, så er det som om, der hele tiden dukker lidt nyt fin pynt op på træet og det er nu ved at være rigtig fint og velpyntet. Det må være nogle nisser, der er på spil...

I vores vindue hænger nu også nogle af de papirstjerner jeg har lavet. DIY finder du her.

7 kommentarer

 1. Ih, hvor fint - jeg elsker også juletræer - gerne den lidt overdådige af slagsen! De skaber simpelthen så meget stemning (:

  - Anne

  SvarSlet
 2. Den der hund er da helt vildt fin!

  SvarSlet
 3. Sikke en fantastisk julehund og dejligt med træet med plads omkring.
  Jeg tror også jeg og min lille familie ville elske et stort træ hvis vi havde pladsen, men tre små bitte er nu også hyggeligt.

  - Astrid

  SvarSlet
 4. Hvor er det fint. Det er meget hyggeligt med et juletræ :-) Selvom vi ikke holder jul hjemme har vi også et juletræ. Børnene elsker det.

  SvarSlet
 5. Smukt træ og rigtig fint julepynt, tror da der er gået lidt Shane i det med julehunden og det er jo bare så fint det han laver.

  SvarSlet
 6. Vi har første gang med juletræ til gode men dette indlæg har bestemt givet mig mere lyst til at finde pladsen til et lille træ

  SvarSlet