Fra hestens egen mund

Som jeg vist tidligere har nævnt, er jeg en del af et samarbejde med billigvoks.dk, hvor jeg får lov at afprøve forskellige produkter i deres sortiment. Senest er jeg blevet tilbudt at afprøve hesteshampoo. Hvilket lød så mærkværdigt, at det måtte jeg bestemt prøve. Efter sigende, er det noget af det nye hotte i Hollywood inden for hårvask.


Så nu vasker vi hår herhjemme i hestens egen shampoo.

Nu har jeg aldrig været den helt store hestepige, så om det er "ægte" hesteshampoo eller ej skal jeg ikke med sikkerhed kunne sige. Jeg tror det ikke, men det er i hvert fald en sjov gimmick (ret mig gerne, hvis jeg tager fejl). Ida synes også det er sjovt, at det hedder hesteshampoo og hun vrinsker og pruster som en hest, når hun får vasket håret med det.Selvom jeg hverken er en Jennifer Anniston eller Sarah Jessica Parker, så vil jeg også gerne stå frem og sige, at dette nu er blevet min foretrukne shampoo. Jeg synes faktisk, at både Idas og mit hår virker som det har fået lidt mere volumen efter vi er begyndt at bruge den. Men det som jeg synes er shamppo'ens største plus, er at jeg ikke føler den påfører mit hår noget. Til gengæld oplever jeg følelsen af, at mit hår virkelig bliver renset for alle de øvrige produkter jeg bruger og afprøver for tiden til styling af mit for tiden (irriterende stadigt) korte hår. Bl.a. denne Paul Mitchell mouse som billigvoks.dk også netop har fået i sit sortiment. Den er ikke lanceret med nogen sjov gimmick og mig bekendt bruges den ikke af hverken heste eller andre dyr. Jeg kan blot sige, at den er virkelig, virkelig god og vi slås lidt om den herhjemme, da Jesper også har fået et afhængighedsforhold til produktet. Godt den kommer i en ordentlig størrelse...


Og så bare lige for en god ordens skyld:

Der har på det seneste været en del debat omkring blogs og bloggere, der bliver sponsoreret på den ene eller anden måde af diverse firmaer. Personligt synes jeg det er helt i orden - og ja, jeg modtager også selv en del gaver og tilbud om samme, mod at give noget omtale eller anmeldelse på min blog. Min faglige baggrund er i feltet af kommunikation og marketing, derfor gør det mig selvfølgelig glad og både personligt og fagligt stolt, at nogle ser en værdi i at bruge mig, min blog og mine ord til at sprede budskabet om netop deres produkter. Og det er der, efter min mening, ingen grund til at undskylde yderligere.

8 kommentarer

 1. Jeg var inde på billigvoks og lave en bestilling for en uge siden, og der så jeg faktisk godt hesteshampooen, jeg morede mig gevaldigt over hvad søren det mon var for noget, så det er da lidt sjovt du nu skriver om den ;-)
  Det kunne være man skulle prøve den, den lyder jo ikke helt dårlig ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en lidt sjov ting, men du kan roligt købe den efter min mening :)

   Slet
 2. Det kunne være det var det jeg skulle prøve. Ud over at blive klippet, snart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja en god klip kan i hvert også gøre underværker som regel ;)

   Slet
 3. Næ, så længe i betaler skat af jeres gaver. Så go ahead :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg takker da for dit 'go ahead' og skulle jeg være så heldig en gang at modtage en gave der overskrider Skats bagatelgrænse, skal jeg selvfølgelig nok sørge for at få den ordentligt beskattet :)

   Slet
 4. Som ægte hestepige :-) go for it...... Det virker - har prøvet forskellige mærker gennem årene:-) syntes det er lidt sejt de sælger det :-)

  SvarSlet
 5. Er det så en "rigtig" hesteshampoo? Ja for som du kan læse, er jeg lidt i tvivl og har mest troet det bare var noget de kaldte den for sjov :)

  SvarSlet