En lille hurtig jule-idé

For kort tid siden så jeg denne super fine engel på Lisbeths blog. Synes simpelthen både idé og engel er så super fin, at jeg da også måtte prøve den med Ida og Evas hænder og fødder. Og i går aftes kastede vi os ud i det.

Jeg havde kun mørke lilla karton og syntes det ville blive lidt kedeligt, så prøvede med noget mønstret Rie Elise Larsen papir. Det alene blev dog for tyndt, så har i stedet limet det på det lilla karton og klippet ud så englen kommer i en form for passepartout. Jeg havde først tænkt, at skulle lave en af hver af pigernes hånd og fod. I stedet er det her blevet til en engel af Idas fod og Evas hænder.

Man kunne også nøjes med at lime den på karton og bruge det som et julekort. Men vi ville gerne have det skulle blive et ophæng og jeg synes også resultatet blev ganske fint!

12 kommentarer

 1. Jeg er bare helt vild med den, men det ved du jo :-) :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare super fin :)

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin og hyggelig ;-)

  SvarSlet
 4. Den er bare så sød. Virkelig fin farvekombination :-)

  SvarSlet
 5. Som jeg også skrev på IG, den er virkelig fin! Vi hapser også idéen :-)

  SvarSlet
 6. Jeg så den også hos Lisbeth, men synes nu virkelig, at det klæder den lille engel, at være på en baggrund - den træder lidt tydligere frem. Super fin!

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin - kan rigtig godt lide julekort-idéen - det må da smelte ethvert bedsteforælder-hjerte :o) Og tak for link, det var sødt af dig :o) Kh Lisbeth

  SvarSlet
 8. Jamen altså endnu en sød engel, hvor er den bare super sød og smuk :-)

  SvarSlet