og halse-disse-da...


Jeg har fået færdigstrikket halsedissen til Ida, som jeg viste frem her. Den var ret nem og tog ikke særlig lang tid at lave, er man en strikkehaj vil jeg mene man sagtens kan få lavet sådan en på en aften eller to. Nogle stykker har efterspurgt en opskrift så den kommer der link til her. Dog har jeg strikket rib hele vejen i stedet for glatstrik på selve bærestykket, da det var FUB's halsedisser jeg var blevet inspireret af til at lave en halsedisse. Men der er mange forskellige variationer på siden her, også til de lidt tykkere garntyper, hvis det skal gå rigtig stærkt med at få den strikket.Nu har jeg imidlertid fået lidt strikke-blod på tanden, så jeg fortsætter strikkeriet lidt endnu. Denne gang også til Ida i form af en vest i hulmønsterstrik. Mønstret til denne har jeg fra Garn-iture, hvor jeg også har købt det lækre merino uldgarn.


Det er lidt som om efterårsvejret i sig selv indbyder til strikketøj og sofahygge.

7 kommentarer

 1. Nøj, hvor er den lækker! ;)

  SvarSlet
 2. Den vesten ser ut til å bli riktig søt! Det er når jeg ser slike bilder og blogginnlegg at jeg får lyst til å lære meg å strikke.

  kh Bianca i London x

  SvarSlet
 3. Super fin halsedisse, måske man skulle "springe" ud i sådan en.

  SvarSlet
 4. super fin halsedisse godt at have lidt lune til dette vejr :)
  KH Micha

  SvarSlet
 5. Hvor er den fin, den må jeg da også få lavet til Karla. Kig i øvrigt med på min nye blog. Kh Anita - en gammel køber af en af dine fine patchwork bolde :)

  SvarSlet
 6. Hej Mie!
  Wauw - den stribede halsedisse er da for lækker!
  Hvis du skulle have fået så meget blod på tanden at du er med på en bytter med en halsedisse til Bassen må du sige til - jeg er klar ;-)
  Er smadderærgelig over at jeg endnu ikke er begyndt at strikke sådan rigtigt - jeg når aldrig længere end til øvestadiet og så dropper jeg det igen :-s
  KH. Louise

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare fin! Kunne være jeg, på trods af ret ringe krea-evner - skulle prøve sådan en :-)

  SvarSlet