Mødregruppe

Det er især, når man ser de andre børn fra ens mødregruppe, at man virkelig får set, hvor meget ens børn er vokset synes jeg. De der bitte små babyer, der en gang bare lå ved siden af hinanden på diverse aktivitets- og vattæpper. De render nu lige pludselig rundt mellem hinanden, kalder på moaarr, spiser boller og kan i det hele taget en hel masse. Man ser det hver dag med ens eget barn og tænker ikke altid lige meget over det. Men når man så mødes med mødregruppen igen og ser deres store børn - som man jo mest husker fra da de var helt små, hvor man mødtes hver uge, og ser hvordan de har udviklet sig siden sidst man så dem - som nu er måneder siden, fordi ingen af os længere er på barsel. Ja, så går det virkelig op for en, hvilken rivende udvikling de er i, de små størrelser.

I går mødtes Eva og jeg med mødre og børn fra vores mødregruppe, og da vi var der alle sammen, var det oplagt med et lille gruppebillede (det var dog ikke alle børn, der var af samme mening). Men det blev taget, og se bare hvor meget der er sket med de små mennesker siden sidst de blev lagt op til gruppebillede. Halvandet år og en verden til forskel.

August 2011
November 2012

3 kommentarer

 1. Jeg synes, det er en god ide med mødregrupperne, jeg kan se, at min datter også har glæde af sine to mødregrupper.
  Da jeg fik børn, var der ingen mødregrupper - men det var der, da min søster fik sine børn, den sidste er født i 1987 og de har stadig deres mødregruppe :-)
  Nu er det ikke mere med børn men med mænd. De er 4 par og de hygger sig, de har bl.a. været i Berlin sammen og skal næste gang til Rom - så sådan en gruppe kan udvikle sig :-)

  SvarSlet
 2. Nææ, hvor fint:-) Hvis du læser med A, så er det vel nok blevet pænt med håret:-) Lyder til en hyggelig dag. Jeg har faktisk selv været sammen med min MG fra Silkes tid i dag - det er 3 år siden vi mødtes! Kh K :)

  SvarSlet
 3. Mødregrupper er dejlige - både under barsel og især også når de små er blevet større. Jeg mødes stadig med min mødregruppe og min datter er 17 mdr. Det er dejligt at se børnene lege sammen :)

  SvarSlet