Madrassting


En lille ny vest har set dagens lys. Eller, helt lille synes jeg egentlig ikke den er. Der er nu noget forskel på de små babyveste jeg tidligere har strikket, til så at strikke en vest nu til Ida i størrelse 4 år. Den er også lige blevet det største til hende, men hellere lidt for stort end lidt for småt. Men det tager bestemt lidt længere tid nu. Det på trods er den dog blevet færdig mens det stadig er årstid for de dejligt varme veste.Til sammensyningen har jeg for første gang prøvet at sy med madrassting. En teknik jeg ikke kendte til før Kirsten gjorde opmærksom på denne smarte sy-teknik i dette indlæg den anden dag. Tak for tippet. På trods af det er første forsøg har jeg fået et rigtig flot resultat og vil helt sikkert sy med madrassting, når jeg skal sy strik sammen fremover.

PS: Opskriften på vesten kan du købe her og bor du i København eller omegn ved jeg, at Garniture på Smallegade også forhandler opskriften.

7 kommentarer

 1. Hvor er den fin Mie, kan man lokke opskriften ud af dig?
  Har selv lige lært madrassting - og det bliver simpelthen så meget finere :)

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot, sikke et mønster. Jeg vil også gerne høre hvor jeg kan finde opskriften. Og madrassting giver et rigtig pænt resultat :)

  SvarSlet
 3. Hej med jer :) Jeg har lige opdateret indlægget med et link til opskriften :)

  SvarSlet
 4. Hvor er den smuk, suk har endnu ikke kastet mig ud i strikkeriet.

  SvarSlet
 5. Virkelig fint - og takk for tips om at Garniture selger den - så kan jeg dra forbi hjem fra jobb :)

  SvarSlet
 6. Ih hvor er den bare fin! Den må jeg også have strikket!

  SvarSlet
 7. Ih, for fin Mie:-) Hvad snakker du om? Du er da i den grad en superstrikker:-) Og synes du ikke bare lige dit liv blev så meget nemmer, da du mødte madrassting? :-)

  SvarSlet