Klar, parat! - spæd julehygge start!


Til-og-fra-kort lavet af tags fra Panduro og juleklistermærke ark fra Søstrene Grene.
Højsæsonen for clementin indtag er sat i gang.
Metal-trådkugler fra Føtex til Idas kommende juledekoration.
Jeg har fået fine Liebe kopper i gave og har længe haft Mega mussel kopper som jeg syntes var ærgeligt ikke kom lidt mere frem. Så nu har Mumi-kopperne fået fint selskab og jeg har tænkt mig at skrive lidt flere Liebe'rier på juleønskelisten. Jeg var også blevet lidt træt af den rene Mumi udstilling.
Søde Eva spiser bolle og holder øje med gæsterne fra en børnefødselsdag i genbo-bygningen.
Den første julepynt, der er kommet op. 3 små porcelæns træer fra Søstrene Grene.
Bedsteforældre-gaver in the making, gavepapir og kalenderlys.
Super søde kort fra Belle & Boo, nogle fine rammer og så er der en rigtig fin gave til en lille pige.
Topstjerne, satinbånd til gaveindpakning og akrylgarn fra Søstrene Grene.

Juleforberedelserne er nu officielt startet hjemme hos os - har jeg besluttet. Sidste år kom jeg lidt sent i gang og havde i det hele taget en følelse af julen bare skulle overståes, og jeg gad ikke så meget hejs og pynt, fordi det "jo bare skulle ned igen om nogle uger". Sådan har jeg det slet ikke i år. Som dagene bliver kortere og mørkere, synes jeg at mærke julestemningen gro på mig mere og mere. Jeg har sågar fået (stort set) alle julegaverne i hus, mangler kun lige nogle stykker jeg selv skal lave færdige. Temmelig tjekket, om jeg skal sige det selv.

I dag har Ida og jeg købt kalenderlys og lidt dekorationsmateriale til den juledekoration hun selv skal lave nede hos mormor om et par uger. Vi fandt også en julestjerne, der kom med hjem. Jeg har nemlig også besluttet, at vi for første gang nogensinde skal have os et juletræ herhjemme. Og så købte vi noget gavepapir, så jeg kan få pakket alle de gaver ind jeg allerede har liggende klar (ja, ja, men en så stor tjekkethed fra min side, kræver altså at blive nævnt mere end én gang). 

Hvordan står det til hos jer? Banker julen også allerede på og går du og overvejer om det ikke snart er tid til at hente den store kasse med julepynt ned? Eller står den på stand by lidt endnu?

22 kommentarer

 1. Ej, hvor ser det hyggeligt ud! En herlig og skøn julebombe er jo sprunget ud i fuld herlighed hos jer! Julen kommer ikke bagpå mig i år, har været igang med idéer og julerier siden august til Julekalenderen, så julehumøret er stadigt højt her. Rigtig god fornøjelse med julerier, ha en dejlig weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak. Ja det er dejligt, når man ikke føler man bliver taget på sengen af den jul, men rent faktisk kan overskue at nyde den :)

   Slet
 2. Hvor er du over-tjekket ;) Tror da vist også hellere jeg må i gang og finde julekasserne frem...

  Jeg er i øvrigt helt ny blogger, men har kigget med hos dig længe - håber også at du har lyst til at følge med hos mig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, føler mig faktisk også lidt tjekket ;)

   Har meldt mig til inde hos dig, så skal nok få kigget forbi en gang i mellem :)

   Slet
 3. Min kasse bliver taget frem i næste uge og jeg glæder mig. Skønne billeder du har taget

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror også jeg må have den store kasse ned i weekenden. I det mindste for lige at få et overblik (og så måske købe lidt nyt ind :))

   Slet
 4. Jeg mangler kun julegave til troldungen, alle andre er der styr på, så jeg har en forventning om at vi både når en omgang småkagebagning og julekort i år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Julekort gør jeg det nu aldrig selv i, men jeg føler også selv ligefrem overskud til småkagebagning mm. Det er dejligt :)

   Slet
 5. De juletræer var jeg selv lige ved at købe i dag! Hvis ikke køen havde været giga lang ... Hyggeligt med juleforberedelser:-)) Kh K

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er så fine. Har også stået lidt med de lidt større og overvejet dem. Men synes måske de er lidt for mørke i farven. De små her har en dejlig lys farve synes jeg.

   Slet
 6. En af grundene til jeg elsker at læse din blog er, at dine billeder er så skønne og fine.
  Julestemningen sneg sig ind hos mig i går. Jeg pakkede mit broderi "Kys mig" (juleløber), jeg fik af min mor og hendes kæreste til min fødselsdag, op og gad ikke have tv´et til at drøne i baggrunden.
  I stedet valgte jeg prøvekanalen med musik, og der var julemusik i går. Hele aftenen :)
  Men jeg tør ikke sige det til nogen her.
  Kh Louise

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak for dit kompliment af min blog, det er dejligt at høre :) Og ja, er det ikke dejligt som julen sniger sig ind alle vegne nu, og lige om lidt er det bare helt legitimt over det hele :)

   Slet
 7. Jeg har det vist som dig - der er meget mere lyst til juleri i år :-)
  Jeg har købt et par julegaver allerede i oktober, det tror jeg aldrig er sket før og jeg er igang med strikke og hækle julegaver, og jeg vil begynde at pynte op fra næste weekend, hvor der er præcis en 1 md. til juleaften :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sjovt som ens lyst til jul kan skifte fra år til år. Den 24. lyder som en god dag at starte juleoppyntningen for alvor - det tror jeg også jeg vil gøre :)

   Slet
 8. Jo jo, her jules også (lidt skjult dog, så jeg ikke bliver 'skældt ud'). De fleste gaver er købt, mange er pakket ind. Mangler at pakke ind til egne børn, men de er nærmest hjemme hele tiden og kommer rendende hver aften, og hemmelighederne skal jo ikke røbes før tid. Nissegaverne er også ved at være i hus, og kalenderlyset skal startes lige om lidt, så vi for en gangs skyld kan nå ned til 1 til d. 1 dec. Huset er pyntet med hyacinter hist og pist. Der er blevet foldet julehjerter og lidt nyindkøbt julepynt sniger sig ind (sjovt nok især på børneværelserne - børnene er lige så slemme som mig). Vi spiser clementiner dagen lang og børnene plager om at måtte åbne posen med pebernødder (indkøbt indtil jeg selv får bagt efter min søsters super gode opskrift, mmmmm). Jeg ELSKER denne tid på året. Hører også julemusik og planlægger slagets gang mht pynt og mad. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh det lyder også hyggeligt. Synes det er så dejligt lige nu, hvor julen og stemningen langsomt sniger sig ind alle vegne :)

   Slet
 9. Hej Mie.
  Topstjernen er den også købt i søstrene grene?
  Kh Anja.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, stjernen er også fra Søstrene Grene. Til bare 20 kr. Virkelig en fin en til prisen synes jeg:)

   Slet
 10. Det ser hyggeligt ud, mange fine ting. Hvor har du dog købt de super fine kort fra Belle og Boo, de er da bare skønne :-)
  Venligst Lisa

  SvarSlet
  Svar
  1. Belle&Boo kortene er fra mit arbejde, Barnlil' på Smallegade. Vi åbner lige straks netbutik, hvor de også kan købes :)

   Slet
  2. Uha glæder jeg mig til. Jeg er helt pjattet med dem :-)

   Slet
 11. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet