Ide til børnegave - DIY

Her er en lille ide til en fin lille gave børnene selv kan lave og som stadig har en vis anvendelsesmulighed for modtageren af gaven. Desuden et rigtig hyggeligt og overskueligt lille projekt at lave sammen.

Billederne skulle gerne tale for sig selv.


Jeg havde nogle af porcelænskrukkerne med bambuslåg fra Søstrene Grene tilbage til formålet. Jeg har ikke set dem i butikkerne på det seneste, men andre æsker og krukker kan også sagtens bruges. Man kan også sagtens gå videre og pynte dem endnu mere med fjer, knapper osv. Mine børn er dog ikke gamle nok til limpistolsøvelser, så vi har holdt os til brug af tuscher og glimmer til dekoration.

Ida synes faktisk så godt om sit eget resultat, at hun begyndte at græde, da den skulle pakkes ind. Så må vi håbe modtagerne af gaven synes lige så godt om den, som hun selv gør. Hun lever i hvert fald op til det man siger med, at man ikke skal give noget væk, man ikke selv ville blive glad for.

8 kommentarer

 1. Hvor sødt... Modtageren må blive rigtig glad, når der har været så mange følelser forbundet med gaven :)

  SvarSlet
 2. Nåh, hvor er det en skøn ide til gave.

  Sidst jeg var i søstrene, havde de stadig de skønne beholdere med låg! ;)

  SvarSlet
 3. Det er sådan en god ide Mie! Det tror jeg er lige noget for os herhjemme.. jeg vil selv elske sådan nogle krukker..

  SvarSlet
 4. Jeg tror da lige, at jeg vil runde Søstrene og tjekke, om krukkerne stadig er der. Det er en super fin julegave fra børn - noget der rent faktisk kan bruges til noget... :-)

  SvarSlet
 5. Hvor sødt :-) Og sikke en god ide! Håber du havde en god dag med MG? Eller var det kun dig og Anne? KH K :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, og ja det var hele mødregruppen, der var samlet for en gangs skyld - rigtig hyggeligt :)

   Slet
 6. Hvor er de flotte, og hvor lyder det skønt, at resultet blev SÅ godt. Modtagerne blir da bare så glad for de flotte krukker!

  SvarSlet