Rosebud Salve

Jeg har været så heldig at få lov at afprøve nogle produkter fra billigvoks.dk mod lidt omtale her på bloggen. Og hvem siger ikke ja, til sådan et tilbud og lidt forskønnelse i hverdagen?

I første omgang har jeg fået fingrene i et par Smith's Rosebud salver, den helt originale og den med menthol/eucalyptos. Jeg har tit set dem, men aldrig selv prøvet dem. Før nu. Siden de kom med posten har jeg smurt mig med salven hele tiden. Både fordi de er lækre og fordi jeg nærmest synkront med modtagelsen blev ramt af en god gammeldags forkølelse og især menthol/eucalyptos salven er en kær ven i nøden til huden om min stakkels næse som jeg pudser igen og igen og igen... Og da salverne, efter eget udsagn, skulle være fantastiske til stort set alle former for hudirritationer fra tørre læber, røde blenumser og til ja, forkølelsesnæser så har jeg i det mindste mulighed for at få testet produktet af i denne ende.

Begge pigerne har også haft deres små spidse børnefingre i dåserne et par gange og Ida brugte i morges meget lang tid foran spejlet med at smøre det på læberne og betragte sig selv og blive 'kysseklar', som hun selv udtrykte det (heldigvis er det stadig mest mig og hendes lillesøster hun vil kysse). Jeg tror også de bliver gode at have her til vinter, når det ikke kun er læberne der trænger, men også de små buttede kinder skal beskyttes lidt mod kulde og vind.

Prisen for Rosebud salverne er ca. halv pris af butikspriserne hos billigvoks.dk. De har et meget stort sortiment og stort set alle til en lavere pris end de vejledende butikspriser. Tjek gerne selv det hele ud lige her.

8 kommentarer

 1. Svar
  1. Ja, jeg er også sådan en type, der falder lige så meget for indpakningen som for produktet inden i og her er der altså tale om nogle rigtigt fine indpakninger :)

   Slet
 2. De er super gode Rosebud salverne.
  De kan også bruges til tør hud, eller tørre hænder. Jeg har været kæmpe fan siden jeg for nogle år tilbage "kom til" at købe en i New York - jeg har altid haft en i tasken lige siden ;) Vanedannende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg på den er, især fordi den kan bruges både til læber og hænder, kinder mm. så man kan komme langt med kun at have den ene ting i tasken.

   Slet
 3. Salven er også rigtig god mod sprækker i tør hud her hvor det snart er vinter.

  Venligst Dorthe fra Lån uden sikkerhed

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, det var også det jeg satsede på, nu hvor den kolde tid melder sig.

   Slet
 4. Den er rigtig god, men synes næsten at ens læber bliver tørere end de tidligere var efter lang tids brug. Som om læberne bliver afhængige af det.

  SvarSlet
 5. Den ser lækker ud, og jeg elsker designet på dåsen :)

  SvarSlet