Patchworkpude af sekskanterLigesom Ninna, er jeg ret vild med at sy patchwork - især i hånden. Der er virkelig noget rent meditativt over arbejdet og det kan være svært at lægge fra sig igen, når man først er kommet i gang. For nylig gik jeg i gang med et patchwork projekt, som jeg havde regnet med kunne vare et godt stykke ind i efterårsaftnerne, men netop fordi det kan være svært at lægge fra sig igen, er det allerede blevet færdigt og er blevet til denne nye pude. Og nu har jeg lyst til at kaste mig over endnu en. Måske jeg skal lave en, der bliver lidt større, så jeg har sysleri til lidt længere tid denne gang?

16 kommentarer

 1. Det er vel nok en smuk pude du har skabt. Virkelig flot sammensætning af stofferne, ren fryd for øjet :o) Skynd dig igang med en mere ;o)
  Vil bare lige sige tak for hjælpen med broderimønsteret, har fundet det et sted på nettet, så nu glæder jeg mig til at komme igang :o)

  Anette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at jeg kunne hjælpe :) Og ja, jeg må bare i gang med en pude mere :)

   Slet
 2. Sikke fint det hele passer sammen i den pude, meget "rent". Eller stilrent!! Sejt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, tak. Ja det er for en gangs skyld holdt lidt stringent i stofvalget.

   Slet
 3. wauw den er flot, jeg er imponeret over dem der magter at sy så meget i hånden, det rækker min tålmodighed slet ikke til

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det er nok bare meget en vanesag, hvad man synes er bedst at sysle med.

   Slet
 4. Hold da op nogle lækre farver! Og jeg har så at sige alle de stoffer nede i mit stofskab ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke, og så er det da bare at komme igang, hvis du selv har dem liggende :)

   Slet
 5. Jeg er helt vild med både din og Ninnas puder, jeg tror jeg selv må lære mig at sy patch work :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Ja Ninnas puder er også virkelig lækre. Det er slet ikke så vanskeligt som det måske ser ud, det der patchwork, så kom endelig bare i gang :)

   Slet
 6. Den er godt nok flot. Designet er stilfuldt.

  Venligst Dorthe
  Lån

  SvarSlet
 7. Super flot pude, alle burde lære at lave patchwork i skolen så vi kunne lave så fine puder som dig og Ninna :O)Du må endelig sige til hvis du får noget af den leo lilla i overskud, køber gerne ;o)
  Mvh.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Det kan da godt være det burde være obligatorisk, lidt ligesom symaskine kørekortet :) Jeg har vist kun lidt små rester af leo-stoffet tilbage til små patchwork lapper som disse ol. Men det er købt i Stof2000 for lidt over 1 år siden og nogle gange har jeg stadig set det i nogle af deres butikker, så måske du kan være heldig at finde det der igennem stadig.

   Slet