Ny hverdag

Vi øver os i en ny slags hverdag herhjemme. Den slags med 2 udearbejdende voksne og 2 små institutionsbørn og det logistiske puslespil det giver. Jeg er nemlig startet på nyt job! Og det er så skønt, så skønt. Selvom den ene dag lynhurtigt tager den anden og at hjemmet måske sejler lidt oftere end før og jeg er lidt mere træt end sædvanligt om eftermiddagen, så er det bare så dejligt og det giver mig på en måde en helt anden energi at være i gang og en del af "virkeligheden" igen, som jeg er helt sikker på gavner familielivet meget mere end en fuldtids-hjemmegående mor gjorde - i hvert fald i vores tilfælde.

Det hjælper selvfølgelig også på sagen, at jeg på mit nye arbejde dagen lang er omgivet af lutter lækkerheder og fine sager.


Hvis du ikke allerede har gættet, hvor det er (eller set det på Instagram) så er det i Barnlil' på Smallegade her på Frederiksberg. Vi arbejder lige nu (blandt andet) på at udvide den fysiske butik med en webshop, og det er en af de ting jeg er blevet ansat til at hjælpe med. Derudover står jeg også i butikken. Det er ikke noget jeg har prøvet før, men det er super sjovt og jeg hygger mig ret meget med det.

Så kom endelig forbi i butikken og er du ikke lige i fysisk nærhed så gå ind og 'like' os på Facebook (gør det også gerne selvom du skulle bo i nærheden) - så bliver vi så glade og du bliver opdateret med en masse af vores nyheder og andre nyttigheder, blandt andet om, når vi har en webshop klar til jer.

Portræt af udearbejdende mor; træt, men med GLAD på.

12 kommentarer

 1. Aj hvor er det skønt for dig, at du har fået job og hvor lyder det som et spændende et. Tillykke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Dorte :) og jo, det er alletiders :)

   Slet
 2. Ej hvor godt, stort tillykke til dig(0:

  SvarSlet
 3. Tillykke også herfra med nyt job :) Hvor lyder det dejligt, men måske også lidt farligt (dyrt) at være omgivet af smukke ting.

  Kh. Mirjam

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak og ja man skal kæmpe lidt mod de mange fristelser for ikke at bruge hele lønnen inden den bliver udbetalt ;)

   Slet
 4. Stort tillykke med jobbet.

  Kh Mette

  SvarSlet
 5. TILLYKKE igen med det nye job! Jeg kommer snart fordi og siger hej. Og snuser efter adventsgaver:)

  SvarSlet
 6. Nej, der gik jeg lige forbi i lørdags - var på besøg hos familie ca. Tre numre fra Barnlil.
  Til lykke med dit nye job.
  Jeg liker strax

  SvarSlet
 7. Tillykke med jobbet :) KH K

  SvarSlet
 8. Tillykke med det nye job - det lyder spændende, og sikke mange fine ting!
  Hilsen Rikke
  www.bareschoen.blogspot.com

  SvarSlet