Jeg tester...

...hårprodukt. I forbindelse med mit samarbejde med billigvoks.dk, har jeg fået lov at udvælge nogle produkter til at afprøve selv, hvor jeg bl.a. har valgt føromtalte Rosebud salver. Den anden ting jeg har valgt er dette hårprodukt fra Schwarzkopf, der er en blanding af voks og saltvadsspray. Den er langt fra så køn eller lækker i sin indpakning som Rosebud salverne må siges at være. Til gengæld vinder den på sin effektivitet.


Efter nærmest hele mit liv at have været langhåret, har jeg det sidste års tid været ret korthåret. Og jeg må indrømme, at jeg dagligt drømmer om, at have langt hår igen. Så jeg lader mine korte lokker gro og gro og gro og alle der har gået fra kort til langt hår ved, at det kommer der en del underlige længder og frisurer ud af undervejs. Den største erfaring jeg har fået ifm. dette korthårs-eventyr er, at jeg duer virkelig ikke til at have kort hår og slet ikke til at style kort hår. Gi' mig hellere noget langt hår og en hårelastik, så er jeg på hjemmebane.

Jeg er derfor heller slet ikke på hjemmebane, når jeg har skulle udvælge produkter til at prøve at styre det her korte hår. Tit har jeg endt med en eller anden tilfældig ting ud fra nogle lige så tilfældige kriterier og hvad jeg har forsøgt at huske frisøren måske sagde noget om. Men for mange produkter i håret giver bare et klasket og fedtet resultat og for lidt eller ingen giver noget hø-lignende strit. Derfor synes jeg, at denne kombination af voks og saltvandsspray i én, lød ret lovende. Og efter nu at have brugt den hver dag i en måned, må jeg sige, at det til dato er det hårprodukt jeg nogensinde har haft som jeg har haft aller mest glæde af (bortset fra hårelastikker selvfølgelig).

Der er en hel serie af Osis+ og mange, mange andre typer af hårprodukter til ret gode priser at finde på billigvoks.dk og rigtig gode og fyldestgørende beskrivelser af hvert produkt, hvilket var en stor hjælp for mig, da jeg skulle udvælge mig et produkt.

PS: Det er også hos billigvoks.dk at du finder de lækre Essie neglelak til priser mellem 29-79 kr.

Ingen kommentarer