Jeg er lidt et skarnDet synes jeg i hvert fald selv. Grunden til det er, at jeg i snart ret lang tid har haft dette færdige patchwork-stykke liggende. Det eneste der mangler for, at det er et færdigt tæppe, er en bagside. Og er man ikke lidt et skarn, når man (altså jeg selv) har klippet, riet på pap og syet hver eneste sekskant sirligt sammen i hånden og så ikke tager sig tid til at gøre arbejdet færdigt?

Faktisk har jeg forsøgt en gang at montere en bagside bestående af pladevat og stof, men det blev slet ikke godt og pil-skævt. Så nu skal det pilles op. I hånden. Og så er projektet ligesom strandet der. Desuden kan jeg heller ikke rigtig finde ud af, hvilket stof jeg synes er pænest at bruge til bagsiden. Det sort/hvid køkketernet jeg i første omgang forsøgte mig med, synes jeg alligevel ikke det skal være. Det blev faktisk klippet af og brugt til en nederdel i stedet.Nogle gode tips og ideer til montering og/eller stofvalg til bagsiden? Nu synes jeg nemlig godt snart det tæppe må blive færdiggjort.

8 kommentarer

 1. Jeg tror en lila bagside ville være flot. Det vil være mere roligt for øjet og forsiden får den opmærksomhed sådan et arbejde fortjener :)

  SvarSlet
 2. Jeg tænker noget grå-meleret stof. Det ville skabe en fin 'ramme'. Det er meget i stil med det ternede men mere roligt for øjnene.

  SvarSlet
 3. Det er virkelig flot. Jeg ville klart vælge en grå bagside ( men jeg er også hovedkulds forelsket i grå grå grå lige nu ;). Fortsat rigtig god arbejdslyst! Hilsen fra Sanne

  SvarSlet
 4. Ja, grå kunne var rigtig fint - hvad med at vælge fleece el.lign., så slipper du måske for at bøvle med pladevat imellem lagene ;o)...og ja, det er altså synd, hvis det ikke bliver færdigt! God arbejdslyst - og søndag.

  SvarSlet
 5. Det er så flot. Jeg er altså også et "skarn", har masser af næsten-færdige projekter liggende. En fleece bagside kunne være en mulighed, men jeg synes nu det er mest lækkert med pladsvat og stof. Jeg ville enten sætte en hel mørk lilla baggrund på eller en grå. Prøv at lime forside, pladevat og bagside sammen med spraylim. Det virker rigtigt godt. Man kan købe det i patchworkforretninger eller på nettet. Efter at jeg har opdaget limen, er jeg gået helt væk fra sikkerhedsnåle og knappenåle til store projekter.

  SvarSlet
 6. Altså jeg elsker lilla uld, som bagside! ;)

  SvarSlet
 7. Hvad med et ganske almindeligt ensfarvet stykke lilla stof?????? Ja du skal da goere det faerdigt. Saadan et kaempearbejde, og flot er det.
  Tak for abe-diy. Er vild med den. Du kan se mit foerste eksemplar paa bloggen.

  SvarSlet
 8. Det er så smukt i farverne dit fine tæppe, jeg synes også et ensfarvet i lilla farver ville være flottes og give ro og fremhæve det fine tæppe.

  SvarSlet