Billedvæg og barselsbroderiOver Ida og Evas senge er der en billedvæg, der langsomt vokser sig større. Senest har jeg fået et barselsbroderi op med Evas navn og fødselsdata, magen til et jeg lavede til Ida, da hun var helt lille (og magen til det jeg havde lavet til at give i dåbsgave her i weekenden). Hver aften når jeg sidder og putter Eva betragter jeg de forskellige billeder på væggen og har lææænge tænkt jeg skulle tage at få lavet det broderi til Eva, så der kunne komme lidt mere symmetri i collagen. Nu er det endelig gjort og en ting mere af det-skal-jeg-altså-også-få-lavet-til-barn-nr-to-projekter kan streges af listen. Det gør godt for ens mor-samvittighed og det gør sig godt på billedvæggen.

Evas broderi (der afslører hendes ikke så lille fødselsvægt).
Idas broderi.
Billedvæggen version #1, den gang vi kun havde Ida og hun havde det lille værelse.

9 kommentarer

 1. Hej Mie.

  Det er vel nok en skøn billedvæg der er ved at vokse ud på væggen. En fin combi af billeder, tegninger og broderier. Ang. broderierne leder jeg med lys og lygte efter nøjagtig dette dåbsbroderi. Hvor har du købt mønsteret henne ??? Kender forøvrigt rigtig godt det med barn-nr-to-projekterne, sådan en liste har jeg netop også lavet. Håber den når sin ende inden barslen er slut ;o)

  Kh Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anette
   Jeg har fundet mønstret i en garnbutik på Peter Bangs vej. Det er et Permin of Copenhagen mønster.

   Slet
 2. Elsker billedevægge. Har planer om selv at lave én. Er vild med girafferne på rad og række - de er virkelig sjove.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja girafferne er søde og meget passende da den yngste er ret glad for giraffer :)

   Slet
 3. De der barselsbroderier, de er altså ret fine. HAr du et mønster liggende, eller tager du den lige på gefühl?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det ville være sejt lige at lave dem på gefühl ;) Men nej, jeg har et mønster til det. Det er fra Permin of Copenhagen.

   Slet
 4. Dejlig personlig og hyggelig billedevæg;o)

  SvarSlet