Tattoo-tanker

Lige siden jeg fik Ida, har jeg gerne ville have lavet en tatovering for rent symbolsk at markere denne nye del af mit liv. Jeg havde mange tanker om motiver og placeringer og de bar nok ret meget præg af, at jeg hver morgen, da Ida var helt nyfødt, lå og så Miami Inc. mens baby og jeg langsomt startede dagen. Ahh, det var tider...

Her har min venindes datter på knap 5 år, lavet et udkast til en mulig tatovering jeg kunne få - så vildt tør jeg nok bare alligevel ikke at gå.

Men jeg blev ikke tatoveret. I stedet blev jeg gravid igen. Og så har jeg gået og tænkt på, hvordan jeg skulle tatoveres for at markere 2 børn i stedet for et. Jeg har ikke set så meget Miami Inc. siden den gang med lille baby Ida, så tankerne om motivet er blevet en anelse mere simple. Jeg pusler nu med ideen om at få 2 fine streg-hjerter øverst på højre håndled (ja ja jeg ved det, hverken særlig nytænkende eller unikt, men synes det ser rigtig fint ud og symbolikken er jo ikke til at tage fejl af), som dem jeg her har prøvet at tegne på mig selv.


Det var ikke helt nemt og jeg tænker, at de skal være helt ens og side lige på håndleddet. Jeg har også leget lidt med tanken om, at de skulle farvelægges, men tror jeg vil holde dem i stregtegning, så de passer i stilen til den tatovering jeg allerede har på undersiden af mit venstre håndled. Den er fra 2006.


En lidt større tatovering med farver og hele pivtøjet spøger dog stadig lidt og vil nok altid gøre det. Har leget lidt med tanken om en kombination af Ida og Evas fødselsmåneds blomster, som er henholdsvis Liljekonval og Violet, men synes ikke rigtig jeg ved, hvor et sådan motiv, kunne gøre sig godt tatoveret på min krop. Hvis jeg en dag kommer på eller falder over det helt rigtige motiv og ideelle placering kan det da også være jeg gør noget ved det. Indtil da bliver det ved de små enkle streger og så et voksende board på Pinterest af tatoveringer jeg finder fine og/eller fascinerende.

3 kommentarer

 1. Symbolik og tatoveringe hænger sammen i min verden - jeg har et M på mit venstre håndled og under foden har jeg navnet, fødselsdag og dødsdag på en dreng jeg passede for efterhånden mange år siden.
  Jeg fik begge lavet samtidig og troede at jeg havde overvejet det længe nok (et par år) inden jeg fik dem lavet - alligevel vågnede jeg op dagen efter og tænkte "F*CK, hvad er det du har gjort?!" -tror det var chokket over at jeg endelig havde gjort det, og idag kunne jeg ikke leve uden dem ;-D
  Jeg overvejer stadig om jeg skulle få et par stykker mere - men indtil videre er det blevet ved tanken ;-)

  SvarSlet
 2. Ska - ska ikke! Det er utroligt hvor længe man kan gå og tænke over det... selv om alle siger man ikke vil fortryde. Og jeg har endda motiv og placering på plads :) For mig hænger symbolik og tatoo også sammen.

  SvarSlet
 3. Havde lige så mange overvejelser... Forbogstaver (naaah - hvad nu hvis Mathilde pludselig hellere vil hedde Bodil???), fødselsdatoer (naaah - de to store er tvillinger). Placering... skjult/ikke skjult?
  Endte op med 3 enkle streghjerter på venstre håndled (hvis du nu gætter på, at det er fordi jeg har 3 børn - så har du ganske ret!)
  Mine 3 hjerter er ikke helt ens - men det er mine børn jo heller ikke ;)
  Skulle omstændigheder/omgivelse kræve det, kan de skjules med ur/armbånd.

  MEN... vær klar over, at trangen til flere vil melde sig. Jeg svor, at det aldrig ville ske, men nu sidder jeg alligevel og tegner streger... og jeg har valgt placeringen... Tja...

  SvarSlet