Pigeværelset

Et sted jeg næsten altid føler mig sikker mht. stil og indretning, er på mine pigers værelse. Alle større møbler og dele er som udgangspunkt hvide derinde og så er det alle detaljerne og nipset der bærer de mage klare farver. Både børn og voksne er rigtig glade for værelset, som jeg synes er blevet et tydeligt pigeværelse, uden at det er total prinsesse-tøset. Som de vokser og ændrer behov kommer der jo nok til at ske en del ændringer derinde, men lige nu fungerer det rigtig godt til de 2 tumlinge.

Her er lidt billeder af værelset fra en helt almindelig dag i sidste uge.
Du kan se endnu mere til vores børneværelse lige her.

4 kommentarer

 1. Ser hyggeligt ud. Fin sætterkasse :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Den er fra Trælastvarenes udsalgsfabrik.

   Slet
 2. Synes det er sådan en fin måde at I har "opdelt" det på :-) Hvordan fungerer det i praksis - vækker de hinanden eller sover de bare videre?
  Lige lidt nysgerrig ;-)
  -og må jeg lige give udtryk for min misundelse på de fine hæklede tæpper på reolen, mums! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den fungerer faktisk rigtig fint. De kan godt holde hinanden lidt vågne om aftenen, hvis de bliver puttet samtidigt, men når først de sover, er det meget sjældent de vækker hinanden, hvis en af dem græder eller snakker. De har (heldigvis) nogle gode sovehjerter :) Og ja, tæpperne er jeg også glad for, lavede faktisk dem begge 2 allerede før jeg blev gravid med Ida :)

   Slet