- og hurra for Hanne

Det er ikke kun leggings jeg har fået lavet fra Centlong#1, jeg har også fået lavet et par Hanne-Haremsdragter til Eva.Den første eg lavede var i dette lækre efterårsfarvede babyfløjl fra Stof2000 og med en flæsekant i halsudskæringen af samme stof.Nummer 2 jeg har lavet er også i babyfløjl, men med en anden farve stof til flæsekanten. Umiddelbart kan jeg bedst lide versionen med samme stof til flæsekanten som til resten af dragten, da det ellers godt kan virke lidt klovnedragts-krave agtigt. Men det kan man heldigvis godt slippe af sted med til sit hverdags outfit, når man er 1,5 år og bare ser vildt nuttet ud i nærmest hvad som helst.

4 kommentarer

 1. Åh altså hvor er hun sød. Jeg er enig med dig mht "kraven" , men ja hun kan jo bære alt!

  :)

  Kh

  SvarSlet
 2. Hvor sjovt - jeg har lige skrevet et indlæg om at være modig i sit outfit. Og samtidig kunne bære det. Dét kan Eva! Klovnekrave eller ej;) Men du har ret - den er nok finest i samme stof på dragt og krave.

  KRAM

  SvarSlet
  Svar
  1. He he, ja hun kan bære det og mht at være modig i sin påklædning er det intet i sammenligning med, hvad hendes storesøster er begyndt at selv at sammensætte af mærkværdige outfits. Det er nogle gange sådan at moren også føler sig en smule modig over at sende hende af sted om morgenen;)

   Slet