Insta-Mallorca


I sidste uge var vi af sted på den dejligste familieferie på Mallorca. Det var med halvpension, badevinger og swimmingpool, strandbar, liggestole und alles i udkanten af Alcudia. Finkultur og forfængelighed over at slentre rundt i badetøj blandt fremmede, havde vi efterladt derhjemme og stor-nød bare solen og hinanden. Det var en ferie lige som vi havde drømt om og det vil passe os rigtig fint at tage derned igen til næste år. Vi har endda udset os det værelse vi helst vil bo på næste gang. Ahh, glæder mig allerede...

Alle de store flotte kamerabilleder har jeg endnu ikke fået sat mig ned og redigeret igennem, men her er et lille insta-uddrag fra vores uge.

7 kommentarer

 1. Åh, varme, solskin og skønne Mallorca- sikke minder det bringer frem! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var min første tur til øen, men ja det er et skønt sted 😃

   Slet
 2. Åh hvor ser det bare dejligt ud Mie!!! Skønne billeder :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anne, det var også lige så skønt som billederne viser.

   Slet
 3. Mmm. Dejlige billeder, der får mig til at drømme mig til et helt andet sted end lige her, hvor der er gråt og vådt. Heldigvis smutter jeg til Kreta i efteråret. Er spændt på hvordan det er at rejse med en 1-årig. Men når jeg ser dine, billeder ligner det jo barnemad ;)

  kh Ditte

  SvarSlet
 4. Lyder også lækkert med kreta. Det med at rejse med små børn er ikke værre end at man bare må tage tingene som de kommer og så lærer man hen ad vejen at blive lidt ekstra planlæggende eller i hvert fald forsøge på det ;)

  SvarSlet
 5. åh så skønt - gid man kunne rejse udenom skoleferierne - for det ville være dejligt med sådan en tur - skønne fotos!

  SvarSlet