Her bor jeg, og du ka' kigge ind til mig....

Jeg er lidt en rastløs sjæl, så selvom vi kun har boet i vores hjem i knap 3 år, har jeg her over sommeren gået og været lidt træt af at bo her og har gået og drømt lidt om forandringer og andre steder man kunne bo. Og det er egentlig noget pjat. For vi bor rigtig, rigtig dejligt lige præcis her, hvor vi er. Jeg havde bare gået og glemt det lidt. Efter en uges ferie langt væk, hvorfra vi kom hjem til en sjældent set ren og opryddet lejlighed, og hvor den varme sensommersol fylder stuen med sit særlige lys, så kan jeg pludselig godt huske, hvad det er jeg så rigtig godt kan lide ved at bo her.

Det er især den store hjørnestue med åbning ud til spisekøkkenet, som vi i sin tid faldt for ved lejligheden. Og med ingen have og 2 små krudtugler er det virkelig højt værdsat med god gulvplads inden døre. Vores fælles indretnings smag er meget klassisk og nordisk, hvilket går rigtig godt i spæn med den funkis stil lejligheden er bygget i.

Det kan på mange måder være godt at komme lidt væk for så at vende hjem og se på tingene med nye øjne. Jeg kan i hvert fald mærke, at jeg blevet en lille smule nyforelsket i vores kære hjem igen.

8 kommentarer

 1. Ude godt, men hjemme bedst:-) Jeg kan godt forstå at I er glade for det, ser lækkert ud og med god gulvplads...

  SvarSlet
 2. det ser skønt ud og stort ! men jeg kender alt for godt fornemmelsen af at ville noget andet end det man lige har i forhold til boligen.

  SvarSlet
 3. Ja det er rigtig rart at være ude, men det er heldigvis også rigtigt rart at komme hjem igen! Det ser vildt dejligt ud hjemme hos jer, er helt vild med jeres dejlige stue. Ha en skøn uge

  SvarSlet
 4. Ja, græsset er næsten altid grønnere på den anden siden, men synes nu du bor rigtig fint.

  SvarSlet
 5. Præcis den følelse kender jeg godt! Det hjælper tit at holde en pause med sit hjem:) Så blomstrer kærligheden som regel, når man kommer hjem igen! :) Håber ferien var dejlig!

  SvarSlet
 6. Der findes intet bedre end at komme hjem fra ferie - og blive "forelsket" på ny ;o). Dejlig stue - den sansegynge må være et stort hit!

  SvarSlet
 7. Du bor skønt, lidt misundelse herfra så din forelskelse ikke aftager for hurtigt. Det er en inspirerende blog du har.
  Kh Katrine

  SvarSlet
 8. Lækkert og lyst.. Ser rigtig flot ud..!

  SvarSlet