Gaver til dåbsbarn
I dag skal jeg bære min lille niece Solveig til dåb. En ærefuld opgave og noget jeg aldrig har prøvet før og jeg glæder mig naturligvis meget. Jeg glæder mig også til at give gaven til hende, som jeg har arbejdet på den sidste måneds tid. Gaven består blandt andet af disse ærteposer med bogstaver på, der selvfølgelig staver S-O-L-V-E-I-G. Det er første gang jeg har lavet ærteposer, men må da helt sikkert også få lavet nogle til mine egne børn også, for synes de er blevet så fine. Jeg var lidt i tvivl om, hvad jeg skulle fylde dem med, men valget til disse faldt på røde splitlinser og de virker umiddelbart meget gode til formålet.


En anden meget personlig del af gaven er dette broderi, som jeg også har lavet versioner af til mine egne piger. Derudover består gaven af noget tøj, en patchwork-bold og en soverangle.

God søndag!

8 kommentarer

 1. Jeg kan godt forstå, du er beæret!
  Sikke fine sager, du har fået lavet til dit lille gudbarn. Solveig er et rigrig smukt navn, synes jeg. Men jeg har jo også selv en lille Solbjørg, så det er jo lidt i samme boldgade :).
  Håber I får en dejlig dåbsdag.

  SvarSlet
 2. Sikke nogle gode gaver du har fået lavet! Dem kan Solveig og hendes forældre da kun blive glade for!

  Jeg er jo lige sprunget ud som blogger, og i den anledning vil jeg lige spørge dig om hvordan du har fået den gadget som hedder BESØGENDE I DAG? Har fået af vide at jeg kan finde den inde under Blogstatestik, men der kan jeg kun finde Sidevisninger seneste 7 dage, og det er jo ikke det samme.
  God søndag!

  SvarSlet
 3. Tillykke med titlen til den lille niece. Skønne gaver. jeg har selv broderet klokkestrenge til mine nevøer/niecer (9 stk) og især de ældste som er voksne nu er rigtig glade for dem den dag i dag. Må i have en dejlig dåb

  SvarSlet
 4. Sjovt, jeg laver også ærte- og risposer for fuld udblæsning. God idé med linserne - det må jeg også lige afprøve:-)
  Så fine gaver til dåbsbarnet!

  SvarSlet
 5. Sikke fine poser. :-) jeg har også lavet nogen for nylig men uden bogstaver. Jeg fyldte hama-perler i. For så kan de vaskes :-) sød ide med navnet. Det må jeg vidst prøve :-)

  SvarSlet
 6. Super søde gaver. Jeg er rigtig vild med dine ærte poser :)

  SvarSlet
 7. Sikke en masse fine gaver... er vild med dine ærte poser. Det bliver sikkert et hit...

  SvarSlet