En ny slags kløvere

Det er ingen hemmelighed, at jeg har en lille svaghed for Holly's. Eller i hvert fald har haft. Det er ved at dampe lidt af ift. påklædningen af mine egne børn. Men synes stadig det er noget af det fineste til de helt små babybørn.

Den anden dag faldt jeg imidlertid over en ny version af et kløvertryk fra Noa Noa miniature, og det er altså også virkelig, virkelig fint og en kærkommen adspredelse fra de vanlige Holly's kløvere vi har så mange af herhjemme.


Med inspiration fra body'en har jeg syet et par tullebukser i hindbærrød bomuld, med lidt Liberty detaljer. Applikationerne bag på bukserne er lavet efter aftegning af en kløver fra Holly's tapet, så helt færdige med dem er vi ikke (og bliver det nok heller ikke lige med det samme).


4 kommentarer

 1. Meget fine. Både bukser og body. Er ret pjattet med din applikation. (tror aldrig, jeg bliver færdig med kløvere, selvom mine unger er temmelig meget for store til dem - tøjet skal være SMART!).
  Kh Eva

  SvarSlet
 2. Aii, sikke nogle skønne bukser! Og lækker Noa Noa - sag :o)

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare fin, den ville være perfekt til min lille pige. Hvor har du købt den? Jeg har ledt lidt på nettet og kan ikke umiddelbart finde den???

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt den i Noa Noa i Frederiksberg Centret.

   Slet