Vingekjoler til salg
Jeg har kastet mig ud i noget helt nyt, nemlig at sy nogle kjoler alene beregnet til salg her på bloggen. Går det godt, laver jeg gerne nogle flere og nok også nogle andre modeller, så shop endelig løs.Kjolerne der er til salg nu, er disse vingekjoler/tunikaer. De er str. 86-92, men kan også passes af lidt større børn, så er det bare mere en tunika-bluse end kjole. Jeg bruger modellen meget til begge mine piger på 1,5 og 3 år og synes den er super sød til både lange og korte ben. De måler 40-42 cm fra skulderen og ned.

Prisen er 150 kr + porto.

Grøn/lilla
Grøn/lyserød SOLGT

Er du interesseret så send mig en mail på pralerier@gmail.com med din adresse og hvilken kjole du er interesseret i - grøn/lilla eller grøn/lyserød. Førstnævnte er der 2 stk. af, den anden kun 1 enkelt og det er først til mølle.


11 kommentarer

 1. Jeg har ingen børn og kender ingen piger i den alder, men vil bare lige sige at de er hammer søde!

  Kh

  SvarSlet
 2. Hvor er de skønne. Og billige! Men desværre er min datter lige nogle år for stor. Kh Maria

  SvarSlet
 3. Hvor er de skønne. Har du selv lavet mønsteret. Min trunte er desværre lidt for stor til dem.

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare superfine!
  Og billige!!

  Dem skal du nok få afsat i en fart :).
  Kh maj

  SvarSlet
 5. Hvor er de skønne. Min yngste datter er en str 80-86 og kravler endnu. Tror du det bliver for voldsomt til hende med sådan en kjole?

  SvarSlet
  Svar
  1. Min Eva har brugt denne model og str. fra hun stadig kun kunne kravle og også var en ca. str. 80. De kan godt virke lidt brede til de små, hvis de selv er lidt spinkle i det. Men hun kan jo altid vokse med kjolen ;)

   Det er kun de grøn/lilla der er tilbage nu.

   Slet
 6. De er super, seper søde. Knus Heidi

  SvarSlet
 7. Altså det der med at være for smal er i hvert fald ikke noget problem for Alberte ;-). Men øv - det var grønne/lyserøde jeg havde forelsket mig totalt i.

  SvarSlet
 8. Havde jeg en lille pige ville jeg helt sikkert putte hende i de her skønne skønne kjoler - de er SÅ fine!!

  www.voresmini.blogspot.com

  SvarSlet
 9. De er bare så søde Mie ;0)) Heldige prinsesser der får dem på ;0))

  SvarSlet