Store små skridt...

Så er der endelig kommet ordentligt gang i Evas små benmuskler. Det lille magelige væsen har nu endeligt besluttet sig for, at opretstående gang er den nye vej frem. Var ligesom også på tide, når hun bliver 18 måneder om 2 dage. Faktisk tror jeg godt, at hun har kunne gå i noget tid, hun har bare ikke villet det nok, til rent faktisk at kaste sig helhjertet ud i projektet. Men her for 2 uger siden var det som om hun pludselig så ideen i det og var villig til at tage de første selvstændige forsøgsskridt. Og så er det ellers bare gået slag i slag og skridt for skridt siden og hun har virkelig trænet. I dag var så den første dag, hvor jeg slet ikke har set hende kravle kun gå. Det er lidt vildt, når de er i denne her alder, hvor man bogstaveligt talt kan se dem udvikle sig for øjnene af en. Jeg kan også tydeligt huske den dag Ida pludselig kom gående ud til mig i køkkenet i stedet for kravlende. Det er store små skridt, for de små mennesker og ikke mindst for deres forældre.


Nu er der 2 små piger, der trisser rundt herhjemme. Det er ret hyggeligt og de får pludselig et lidt mere jævnbyrdigt forhold.

8 kommentarer

 1. Det ER da stort:-) Jeg har selv en datter på 11 måneder og man sidder jo og jubler hver gang de kan noget nyt - fantastisk at få lov til at opleve.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. min store tykke basse var også laaang tid om at lære og gå... han havde jo større søskende til at levere underholdningen:-)

  SvarSlet
 3. Åhhh tillykke, hvor dejligt og specielt for hende sikkert. Alba kravler rundt og som kæresten siger så virker hun på en måde gladere da hun kan komme nemmere rundt:) tillykke med det

  SvarSlet
 4. Tillykke med det.. Hvor må det være hyggeligt med to piger der trisser rundt i ens hjem.. Skønne billeder..
  kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Årh! Det er stort:-) Tillykke til den stolte mor:-) og den dygtige datter!

  SvarSlet
 6. Ser rigtig godt ud og de usikre bevægelser de laver er SLET ik til at stå for;)

  SvarSlet
 7. Uhh hvor bliver hun pludselig stor!

  SvarSlet
 8. Det er så hyggeligt når de små begynder at gå rigtigt :) Og det er faktisk slet ikke til at stå for de første dage med vaklende skridt og "bump" på numsen.

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog og give away

  Mvh Elisabeth
  http://missionidealvaegt.blogspot.dk/

  SvarSlet