Soverangle


Jeg har freestyle hæklet denne lille sovende rangle. Inden i er der et Kinderæg (altså det der er tilbage, når chokoladen er spist og legetøjet pillet ud) med lidt ris i, så den kan  rasle. I håndtaget er der desuden en ispind, så ranglen ikke bliver for slatten, når man ryster den. Og så er den fyldt ud med bamsefyld for resten.

11 kommentarer

 1. Ej Mie det var skisme da en genial idé med kinderægget!!! Alt sådan noget "skrammel" gemmer jeg til lime-værkstedet i sfo :)
  Den er super sød med ansigtet. Lucky little girl.
  kh Libbie

  SvarSlet
 2. Enig, virkelig god idé med "resterne" og lidt ris fra kinderægget. Den er sød ranglen, især fordi den sover.

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin. Super ide med ispinden i håndtaget. Det må jeg hellere huske til næste gang jeg laver en rangle.
  MVH Rikke

  SvarSlet
 4. hvor er den sød, jeg kan godt lide at den har et sovende ansigt :)

  SvarSlet
 5. Ej, den er bare så nuttet! Fedt freestyle

  SvarSlet
 6. SÅ fin - gid man kunne hækle!

  SvarSlet
 7. Så fin den er.. Elsker ideen med kinderægget har jeg også gjort nogle gange også er det jo bare dejligt man må spise chokoladen..
  kh Camilla
  http://celinas-verden.blogspot.dk
  Husk min give away

  SvarSlet
 8. Looks very creative, and I think I should also try.I love it.

  SvarSlet
 9. Hej Mie,
  Den er rigtig fin! Har du ikke lyst at lave en diy til os, som er lidt mere hækle-tungnemme? Jeg skal i samme omgang huske at takke for din meget fine blog, som jeg følger fast, men sjældent kommenterer. Den er meget værdsat.
  De bedste hilsner
  Sofie

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Sofie. Ved ikke om der kommer en egentlig opskrift på ranglen. Måske, hvis jeg får taget mig sammen til det :)

   Slet