Melamin-Liberty


Faldt lige over disse meget Liberty-inspirerede melaminkopper i Netto.


Lidt spøjse - jeg mener, Liberty og melamin, hvordan er det lige de 2 ting passer sammen. Men alligevel for fristende til, at jeg bare kunne lade dem ligge. Især fordi Capel altså er et af mine absolut langtids-yndlings-print fra Liberty.

Og nu har jeg altså også muligheden for at drikke af det... Ejj, det er altså en lidt spøjs kobling. Men whatever works - det fik jo blandt andet mig til at punge ud.

Til sammenligning er her 'den ægte vare' som jeg har brugt til et par af pigernes solhatte.

7 kommentarer

 1. Åhh wauw... det er godt nok fint. Måske man liiige skulle en tur omkring Netto, selv om skabene er fyldt med melamin. Tak for tippet :-)

  Kh Mette

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor er de to mønstre tæt på hinanden. Ligner jo nærmest en kopi-sag? Har Liberty givet op på det punkt eller er "små-blomstret" ikke muligt at beskyttet? Ved du det? Hva?:)

  SvarSlet
 3. Lige pludselig er man glad for at der ikke er en NETTO inden for rækkevidde! 1. fordi jeg ikke flere penge har 2. fordi kan simpelthen ikke kan klemme mere melamin ind i mine skabe.. er melamin ved at blive det nye sort?


  (kører 2'eren ikke forbi netto??)

  SvarSlet
 4. Har du set at jeg sælger håndslåede Liberty knapper 39 mm til puder osv? ;-) http://gittelunabutik.blogspot.dk/2012/07/liberty-knapper-39-mm-slges.html

  SvarSlet
 5. Jeg kunne heller ikke stå for det, men besindede mig og nøjedes med det ruminddelte fad (aner ikke hvad sådan ét hedder).

  SvarSlet
 6. Hvor er de fine på en anderledes måde :-)

  SvarSlet
 7. De fine krus står også i mine køkkenskabe nu, de er da svære at gå forbi ;)
  Man kan vel altid bruge lidt ekstra...!

  SvarSlet