Lagkagenederdele
Har lige fået færdiggjort den sidste i en lille bunke af nederdele i denne 'lagkage'-model. De er så supersøde på og lidt sjovere at sy end bare en bare de almindelige rundskårne nederdele, men selvfølgelig også lidt mere tidskrævende.

Den med pink kantebånd har jeg syet 2 af, for da Ida så den jeg havde lavet til Eva, bestilte hun straks en helt magen til. Og fordi hun er forkælet og har en mor der kan sy, fik hun selvfølgelig straks sådan en. Det smarte er, at de nu kan bruge nederdele og bukser fra samme mønsterstørrelse. Dog justerer jeg lidt i elastik eller ribbredte og lidt længden på bukserne. Men det er kun et mønster der skal tegnes op - det er altså smart.

Leo-print nederdelen er til min venindes lille Leo-pige. Jeg har tidligere syet en til eget forbrug i leo og den bruges nu mest af Eva herhjemme.

Den sidste nederdel ved jeg ikke helt, hvor ender endnu. Hvis ikke jeg finder nogle aftager i min umiddelbare nærhed kommer den nok til salg herinde.

Alle nederdelene er i babyfløjl fra Stof2000, hvor jeg også har guld zigzag-bånd og mønstret fra - det hedder Lulu og er fra deres Homemade-serie.

8 kommentarer

 1. De er bare så fine, jeg tror Lily skal have ennår hun bliver større :)

  SvarSlet
 2. Glæder mig til mini-leo skal have sin. Tager du den med på Manfreds søndag? Gry

  SvarSlet
 3. Virkelig søde nederdele.. Det mønster tror jeg også jeg skal have købt næste gang jeg er i Stof2000..

  SvarSlet
 4. Hvor er de fine. Jeg har allerede købt ind af deres babyfløjl som var på tilbud, men nu må jeg også have fat i Lulu og sikkert mere fløjl. Tak for tippet.
  Kh
  Monika

  SvarSlet
 5. Hvor er de bare super fine.

  Min datter vil absolut elske sådan en. Fedt du lige informerer om hvor stof og mønster fåes.
  Håber man kan få lov at se pigerne i deres nederdel, så jeg kan vise det til min datter ;o)

  mvh

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej, du kan allerede se Ida i en nederdel af samme model i dette indlæg: http://pralerier.blogspot.dk/2012/02/seje-ida.html

   Slet